svens Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Lutfi Karaca nereli?
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 14 Haziran 2023 #2 svens dedi: Lutfi Karaca nereli? Genişletmek için tıkla... Erzurumludur hocam kendisi. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2023
svens Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #3 echo404 dedi: Erzurumludur hocam kendisi. Genişletmek için tıkla... Bahsettiginiz Lutfi Karaca sanirim direkt Lutfi Karaca nereli yazilinca cikan okul muduru. Benim sordugum eski Webtekno calisani Lutfi Karaca.
echo404 dedi: Erzurumludur hocam kendisi. Genişletmek için tıkla... Bahsettiginiz Lutfi Karaca sanirim direkt Lutfi Karaca nereli yazilinca cikan okul muduru. Benim sordugum eski Webtekno calisani Lutfi Karaca.
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 14 Haziran 2023 #4 svens dedi: Bahsettiginiz Lutfi Karaca sanirim direkt Lutfi Karaca nereli yazilinca cikan okul muduru. Benim sordugum eski Webtekno calisani Lutfi Karaca. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle sorsaydınız ya Webteknoda eskiden çalışan Lütfi karaca İzmirli bildiğim kadarıyla
svens dedi: Bahsettiginiz Lutfi Karaca sanirim direkt Lutfi Karaca nereli yazilinca cikan okul muduru. Benim sordugum eski Webtekno calisani Lutfi Karaca. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle sorsaydınız ya Webteknoda eskiden çalışan Lütfi karaca İzmirli bildiğim kadarıyla
svens Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #5 echo404 dedi: Hocam öyle sorsaydınız ya Webteknoda eskiden çalışan Lütfi karaca İzmirli bildiğim kadarıyla Genişletmek için tıkla... Sabah bi videosunu izledim videoda nereli sorusuna Izmir diyordu ama Cagdas Isil Izmirli olmadigi gibi nisey ima eder gibiydi bende merak ettim.
echo404 dedi: Hocam öyle sorsaydınız ya Webteknoda eskiden çalışan Lütfi karaca İzmirli bildiğim kadarıyla Genişletmek için tıkla... Sabah bi videosunu izledim videoda nereli sorusuna Izmir diyordu ama Cagdas Isil Izmirli olmadigi gibi nisey ima eder gibiydi bende merak ettim.
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 14 Haziran 2023 #6 svens dedi: Sabah bi videosunu izledim videoda nereli sorusuna Izmir diyordu ama Cagdas Isil Izmirli olmadigi gibi nisey ima eder gibiydi bende merak ettim. Genişletmek için tıkla... Kendi dediğine mi inanmadınız hocam
svens dedi: Sabah bi videosunu izledim videoda nereli sorusuna Izmir diyordu ama Cagdas Isil Izmirli olmadigi gibi nisey ima eder gibiydi bende merak ettim. Genişletmek için tıkla... Kendi dediğine mi inanmadınız hocam
svens Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #7 echo404 dedi: Kendi dediğine mi inanmadınız hocam Genişletmek için tıkla... Cagdas reddedermis gibi kinusuyordu o yuzden evet.
echo404 dedi: Kendi dediğine mi inanmadınız hocam Genişletmek için tıkla... Cagdas reddedermis gibi kinusuyordu o yuzden evet.