Lux neden nerf yemiyor?

Master Yi, Lux gibi şampiyonların çok basit ve güçlü olduğu söyleniyor. Bunun sebebi düşük pick bilgisi. Master'ın karşısına bol CC'li takım alın. Rammus banlanmadıysa Rammus alın bakın bakalım oyun oynayabiliyor mu? Bu şampiyonlar düşünüldüğünün aksine oynaması ve öne geçmesi zor şampiyonlar. Lux'ın karşısına Zed, Talon al yine bir şey yapamıyor. Kule altında dursun roam gider yine öne geçer. Kastıktan sonra da tek atar. Kör seçim yapıyorsanız ya güçlü kolay CT'lenmeyen şampiyonlar alacaksınız ya da başkasından seçmesini isteyip kör seçim yapmayacaksınız.

Lux bir destek ve takım halinde gezen çok ama çok etkili bir şampiyon.
Kitle kontrolü efsane.
Gerekli eşya ve ya şampiyon alsam bile bekleme süreleri çok az olduğu için Lux'ın, bu da etkisiz kalıyor.

Lux ile orta seviye Shen botla vs attım abartıyorsam ne olayım 1 saat maç yaptık maç zaman aşımından bitti. Bot o kadar rage attı ki Shen bot maçın 45-50 dakikasından itibaren base rush yapmaya başladı ve beni 2 kez kesti ben onu zar zor 1 kez kestim koskoca 1 saatlik maçta ve o gün bıraktım oyunu ve çok mutluyum şu anda. Şaka bir yana bu olay canımı sıksada Lux tehdit değil bence ama bir Q yerseniz eyvahlar olsun tüm skilleri yersiniz sırasıyla ve Lux'ların düşmanı olan (Bana göre dahada vardır ama deneyimleyemedim)tek bir karakter var yanlış hatırlamıyorsam blitzcrankti işte zincir atıp zincirle çekiyor Lux varsa çok sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…