LV Imagination vs PDM Percival

anno_dayi

Centipat
Daha fazla  
Kendime özgü bir imza kokum olsun istiyorum. Artık karar vermem lazım. L'immensite aldım. Fakat hiç tatmin olmadım. Ama bu ikisinden birisi son şansım. Çünkü son 1 aydır tüm paramı parfümlere yatırıyorum.

Son düzenleme:
Imagination imza kokusu olmaz Percival tercih ederseniz daha mutlu olursunuz tüm parannızı haracamak yerine dekant alın birçok parfümü ve sonunda birinde karar kılın.

Imagination imza kokusu olmaz percival tercih ederseniz daha mutlu olursunuz tüm parannızı haracamak yerine dekant alın birçok parfümü ve sonunda birinde karar kılın.

Sağ olun, dekantla uğraşmak istemiyorum ayrıca şu anki duruma göre muadil alma ihtimalim var ve arada bir muadim aldığım yer kimyager ahmetten alacağım muhtemelen.

Imagination imza kokusu olmaz percival tercih ederseniz daha mutlu olursunuz tüm parannızı haracamak yerine dekant alın birçok parfümü ve sonunda birinde karar kılın.

Ha bu arada percival ı bir date te veya güneşli ferah bir yaz gününde de tercih edebilir miyim? O amaçla alacağım aynı zamanda karşı cinsi etkilemesini istiyorum.

Peki bir şey soracağım. İmagination gerçekten övüldüğü kadar güzel bir parfüm mü çok merak ediyorum. Alırsam emre geldiden almak istiyorum sizce nasıldır.

Ayrıca benim bu parfüm bağımlılığının ortaya çıkış sebebi kendi merak ettiğim kokuları almak yerine çevremin önerdiği kokuyu almak oldu ve bu yüzden merak ettiğim koku içimde kaldı. O yüzden bvlgari tyger almam muhtemelen ya ama yine de sağ olun öneri için.

Son düzenleme:
@anno_dayi Imagination overrated çok gündelik bir koku, imza kokusu olmaz. Temiz kokuyor aynı kalıp beyaz sabun gibi kokuyor. Imagination üzerinde oynanmış ve gelişmiş halini Kimyager Ahmet İlmi Kimya olarak yapmış orijinale kıyasla narenciye daha baskın ve daha kalıcı. Ama siz illa ki orijinale en yakın olanı tercih edeyim derseniz Dose'dan Imagination alın.

Emre Geldi abartıldığı kadar iyi değil her parfümü iyi değil, çok başarılı muadilciler var. Imagination için Dose öneriyorum.

Imagination imza kokusu olmaz Percival tercih ederseniz daha mutlu olursunuz tüm parannızı haracamak yerine dekant alın birçok parfümü ve sonunda birinde karar kılın.
Muadil ile mağazada olanı karşılaştırdım, neredeyse muadil %85 %90 aynı kokuyor haklısın imza kokusu asla olamaz ama güzel koku profilidir fazla overpriced.

Çevrenin önerdiği kokuyu almak saçmalık bence bu arada. Kendi burnunuza güzel gelen kokuyu tercih edip kullanın, Bvlgari Tyger tam bir iltifat bombası saldırgan bir parfüm muadil bile olsa denemenizi öneririm. @anno_dayi

@roxy1881 kesinlikle overpriced, Designer parfümü fakat Niche parfüm fiyatına ve daha üstüne satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…