blaneTech Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 512 Çözümler 5 13 Kasım 2022 #1 Sag alttaki icon'lar kotu gozukuyor, LXDE kullaniyorum. Icon paketi yukleyince degisiyorlar fakat bir turlu yapamadim. Cinnamon'da olan bir eklenti vardi status applet diye; icon paketi ne olursa olsun sadece beyaz olarak gosteriyordu bu iconlari.
Sag alttaki icon'lar kotu gozukuyor, LXDE kullaniyorum. Icon paketi yukleyince degisiyorlar fakat bir turlu yapamadim. Cinnamon'da olan bir eklenti vardi status applet diye; icon paketi ne olursa olsun sadece beyaz olarak gosteriyordu bu iconlari.
LinuxSeven Picopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 258 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #2 İcon paketini nasıl kurdun? Kullandığın icon paketi yerine tela Black icon paketini dene. Ben öyle yapıp değiştirmiştim.
İcon paketini nasıl kurdun? Kullandığın icon paketi yerine tela Black icon paketini dene. Ben öyle yapıp değiştirmiştim.
blaneTech Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 512 Çözümler 5 13 Kasım 2022 #3 LinuxSeven dedi: İcon paketini nasıl kurdun? Kullandığın icon paketi yerine tela Black icon paketini dene. Ben öyle yapıp değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Eline saglik kral!
LinuxSeven dedi: İcon paketini nasıl kurdun? Kullandığın icon paketi yerine tela Black icon paketini dene. Ben öyle yapıp değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Eline saglik kral!