1 190483 Kilopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 1.104 Çözümler 2 30 Aralık 2021 #11 Kreato dedi: “The future of Razor and LXDE-Qt” bu ne peki? Güncellemeye devam ediyorlarmış tabii ki ama, yine de bu şekilde kullanmak saçma bence. Genişletmek için tıkla... Benim bahsettiğimden bahsediyor işte. Razor QT ve LXDE'nin sentezlenip yeni bir masaüstü ortamı (LXQT) hazırlanması.
Kreato dedi: “The future of Razor and LXDE-Qt” bu ne peki? Güncellemeye devam ediyorlarmış tabii ki ama, yine de bu şekilde kullanmak saçma bence. Genişletmek için tıkla... Benim bahsettiğimden bahsediyor işte. Razor QT ve LXDE'nin sentezlenip yeni bir masaüstü ortamı (LXQT) hazırlanması.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 30 Aralık 2021 #12 TheVanguard dedi: Benim bahsettiğimden bahsediyor işte. Razor qt ve LXDE'nin sentezlenip yeni bir masaüstü ortamı (lxqt) hazırlanması. Genişletmek için tıkla... Anladım. Yanlış anlamadın umarım. Bu arada şahsen ben ikisini de kullanmam.
TheVanguard dedi: Benim bahsettiğimden bahsediyor işte. Razor qt ve LXDE'nin sentezlenip yeni bir masaüstü ortamı (lxqt) hazırlanması. Genişletmek için tıkla... Anladım. Yanlış anlamadın umarım. Bu arada şahsen ben ikisini de kullanmam.
S skystone Picopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 163 30 Aralık 2021 #13 LXDE yerine Openbox kullanmak daha mantikli. LXQT'yi tercih ederim.
1 190483 Kilopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 1.104 Çözümler 2 31 Aralık 2021 #14 Kreato dedi: Anladım. Yanlış anlamadın umarım. Bu arada şahsen ben ikisini de kullanmam. Genişletmek için tıkla... Yok, estağfurullah.
Kreato dedi: Anladım. Yanlış anlamadın umarım. Bu arada şahsen ben ikisini de kullanmam. Genişletmek için tıkla... Yok, estağfurullah.