Merhaba Sosyal. Konu dışı kategorisini canlandırmak adına bir soru cevap etkinliği konusu açmak istedim. Bu formatı daha önce @304911 arkadaşımız defalarca oluşturmuştu. Ben de bir değişiklik yapıp bu fikri ödünç aldım 
Bu akşamki konuğumuz @Bazinga Physicist hocamız olacak. Ben Sosyal'de kendisini çok fazla göremiyorum. Bu konu ile onu biraz tanımış olacağız hem. Ben, özele kaçmayacak basit sorularımı soracağım. Sizler de @Bazinga Physicist hocamıza soru sorabilirsiniz. Sorularımı soruyorum:
Bu tür soru cevap etkinlikleri bu foruma yakışır bence. Umarım konu onaylanır. Bu yazıyı okuyabildiyseniz @Bazinga Physicist hocamıza etiket atar mısınız? Benim sonradan atacağım etiket konu ile birleşebiliyor. Hepinize iyi Sosyaller.
Bu akşamki konuğumuz @Bazinga Physicist hocamız olacak. Ben Sosyal'de kendisini çok fazla göremiyorum. Bu konu ile onu biraz tanımış olacağız hem. Ben, özele kaçmayacak basit sorularımı soracağım. Sizler de @Bazinga Physicist hocamıza soru sorabilirsiniz. Sorularımı soruyorum:
- Okuyor musunuz? Okuyorsanız hangi bölüm? Okumuyorsanız mesleğiniz nedir?
- Sosyal'de günde kaç saat vakit geçiriyorsunuz?
- Kendinizi bir cümle ile anlatır mısınız?
- En sevdiğiniz oyun nedir?
- En sevdiğiniz müzik ve müzik türü?
- En sevdiğiniz renk?
- En sevdiğiniz üye kimdir?
- Nerelisiniz?
- En sevdiğiniz araç markası nedir?
Bu tür soru cevap etkinlikleri bu foruma yakışır bence. Umarım konu onaylanır. Bu yazıyı okuyabildiyseniz @Bazinga Physicist hocamıza etiket atar mısınız? Benim sonradan atacağım etiket konu ile birleşebiliyor. Hepinize iyi Sosyaller.