Merhaba Sosyal. Konu dışı kategorisini canlandırmak adına bir soru cevap etkinliği konusu açmak istedim. Bu formatı daha önce @304911 arkadaşımız defalarca oluşturmuştu. Ben de bir değişiklik yapıp bu fikri ödünç aldım
Bu akşamki konuğumuz @Bazinga Physicist hocamız olacak. Ben Sosyal'de kendisini çok fazla göremiyorum. Bu konu ile onu biraz tanımış olacağız hem. Ben, özele kaçmayacak basit sorularımı soracağım. Sizler de @Bazinga Physicist hocamıza soru sorabilirsiniz. Sorularımı soruyorum:
Okuyor musunuz? Okuyorsanız hangi bölüm? Okumuyorsanız mesleğiniz nedir?
Sosyal'de günde kaç saat vakit geçiriyorsunuz?
Kendinizi bir cümle ile anlatır mısınız?
En sevdiğiniz oyun nedir?
En sevdiğiniz müzik ve müzik türü?
En sevdiğiniz renk?
En sevdiğiniz üye kimdir?
Nerelisiniz?
En sevdiğiniz araç markası nedir?
Evet, biraz fazla olmuş olabilir. Sosyal'de sizi pek göremediğim için biraz fazla sormak istedim. Böylece sizi daha iyi tanıyabiliriz. Cevap vermek istemediklerinizi pas geçebilirsiniz. Benim genel olarak merak ettiğim sorular bunlardır.
Bu tür soru cevap etkinlikleri bu foruma yakışır bence. Umarım konu onaylanır. Bu yazıyı okuyabildiyseniz @Bazinga Physicist hocamıza etiket atar mısınız? Benim sonradan atacağım etiket konu ile birleşebiliyor. Hepinize iyi Sosyaller.
Herkesin en sevdiği üyenin Mikail Fidan olduğu konusunda şüphem yok Bir gece gelen banla beraber saredilen sevgi sözcükleri @MotoruCalinanGaspçı İstersen yaparlar. Ama öyle tadı kaçar.