@Lyrax52 İle Soru Cevaplama Etkinliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim ne ölmesi içim geçmiş geri geldim . Gelelim sorulara.
1- Evet okuyorum, lise 2 öğrenciyim.
2- Eskiden 2-3 saat falan vakit ayırıyordum, ama şimdi 30 dakika falan. Yeni yıla girince 2-3 saat ayırmayı düşünüyorum.
3- Vallahi kendimi bir cümle ile anlatamam, biraz zor merak ettiklerinizi sorarsınız.
4- En sevdiğim oyun hayatımda ilk defa oynamış olduğum Crysis. Misafirlikte oynamıştım ve resmen büyülenmiştim, benim için çok özel bir seridir.
5- Büyük ihtimalle linç yiyeceğim ama Türkçe pop severim. Küçüklüğümden beri ister istemez dinlediğimden dolayı yatkınlık var ama pek fazla dinlemem.
6- En sevdiğim renk 2 tane var aslında, siyah-kırmızı ikilisine bayılıyorum. Hatta alacağım sistemi buna göre dizmeyi düşünüyorum.
7- En sevdiğim yok, bir sürü kişiyi seviyorum burada etiket atıp yağcıymış gibi görünmek istemiyorum. Zaten sevdiğim kişileri izliyorum.
8- Memleketim Ordu, hatta 9 sene yaşadım.
9- Arabalarla pek aram yok ama Audi hoşuma gidiyor. Başka arkadaşlar merak ettikleriniz varsa sorabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…