Lyrics için program önerisi

Cr0wley

Hectopat
Arkadaşlar İnstagram'da lyrics editler paylaşıyorum ve bunu "After Effects" ile yaptığım zaman bilgisayarım donuyor. Hatta bazen projeyi kaybedebiliyorum. Biraz daha amatör bir uygulama var mı? Videoya ve yazıya efekt verebileceğim bir uygulama.

Ben Camtasia kullandım uzun süre, basit düzenlemeler için çok ideal.

Bu sayfa bana ait. Sayfadaki bütün videoları Sony Vegas Pro 16 ile yaptım. Bende sistemimde çok kastığı için After Effects kullanamıyorum.

Çözünürlüğü quarter'a almayı denedin mi? Bir de her yaptığın eylemden sonra CTRL+S tuşlarına bas. Render alırken çözünürlüğü full'e çek.

Çözünürlüğü quarter'a almayı denedin mi? Bir de her yaptığın eylemden sonra CTRL+S tuşlarına bas. Render alırken çözünürlüğü full'e çek.
Evet ama bu şekilde kullanmak yerine biraz daha alt bir programa geçmek istedim hem bilgisayarın sağlığı açısından hem de daha basit bir program işime gelir.

Evet ama bu şekilde kullanmak yerine biraz daha alt bir programa geçmek istedim hem bilgisayarın sağlığı açısından hem de daha basit bir program işime gelir.
Hocam bu arada yapmak istediğiniz lyrics video türü nedir ? Benim attığım linkteki gibi mi yapacaksınız yoksa düz lyrics videosu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…