E Enes ERGÜN Hectopat Katılım 19 Nisan 2013 Mesajlar 410 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2013 #1 LYS'ye girecek olan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Bu günkü sınav iyiydi be
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 16 Haziran 2013 #2 Enes ERGÜN dedi: LYS'ye girecek olan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Bu günkü sınav iyiydi be Genişletmek için tıkla... Türkçe konusunda çuvalladığını görüyorum. Sınavda da benzer hataları yapmadın umarım
Enes ERGÜN dedi: LYS'ye girecek olan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Bu günkü sınav iyiydi be Genişletmek için tıkla... Türkçe konusunda çuvalladığını görüyorum. Sınavda da benzer hataları yapmadın umarım
E Enes ERGÜN Hectopat Katılım 19 Nisan 2013 Mesajlar 410 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2013 #3 Hocam sınava klavye ile girecek olsak sıkıntı büyük olurdu. Bir nokta koymadım diye bu kadar ezilmez ki insan.
Hocam sınava klavye ile girecek olsak sıkıntı büyük olurdu. Bir nokta koymadım diye bu kadar ezilmez ki insan.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 16 Haziran 2013 #4 Sorun nokta değil. Sorunu halen göremediniz
E Enes ERGÜN Hectopat Katılım 19 Nisan 2013 Mesajlar 410 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2013 #5 Cidden sorunu göremedim ve merak ettim nerede hata olduğunu
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 18 Haziran 2013 #6 Enes ERGÜN dedi: LYS'ye girecek olan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Bu günkü sınav iyiydi be Genişletmek için tıkla... Türkçede günkü diye bir kelime yok
Enes ERGÜN dedi: LYS'ye girecek olan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Bu günkü sınav iyiydi be Genişletmek için tıkla... Türkçede günkü diye bir kelime yok