Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.663 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2017 #11 Matematik uzun sürdü ve geometriye zaman yetiştiremedim. Fizikte Türkiye ortalamasının 3 katından daha fazla net yapmak beni sevindirdi açıkçası. Kimya kolaydı. Biraz çalışılarak full yapılabilirdi. Biyoloji ile pek aram yok. 20 tane yaptım uyudum.
Matematik uzun sürdü ve geometriye zaman yetiştiremedim. Fizikte Türkiye ortalamasının 3 katından daha fazla net yapmak beni sevindirdi açıkçası. Kimya kolaydı. Biraz çalışılarak full yapılabilirdi. Biyoloji ile pek aram yok. 20 tane yaptım uyudum.
brkdnmz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.384 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Antalya/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2017 #12 Türkiye ortalaması ne imiş? Merak ettim, 4 falan mı?
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.663 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2017 #13 brkdnmz dedi: Türkiye ortalaması ne imiş? Merak ettim, 4 falan mı? Genişletmek için tıkla... 5 ile 7 arasında son 3 sene galiba. Ben 6 olarak hesaplarsam tam 3.3 kat fazla yapmışım. "Uffff ne sıralama yapar beeee" diyorum kendi kendime.
brkdnmz dedi: Türkiye ortalaması ne imiş? Merak ettim, 4 falan mı? Genişletmek için tıkla... 5 ile 7 arasında son 3 sene galiba. Ben 6 olarak hesaplarsam tam 3.3 kat fazla yapmışım. "Uffff ne sıralama yapar beeee" diyorum kendi kendime.