LYS'ye Girmemek

maxicp

Hectopat
YGS'den yüksek puan alıp, LYS'ye girmesem. YGS puanım ile herhangi bir bilgisayar bölümüne gidebilir miyim? Yoksa LYS'ye girmek zorunda mıyım?

Şu yazdıklarına göre YGS'den 250 puanı bile geçebileceğini düşünmüyorum kardeşim. İMKANSIZ! YGS nin %25 i alınıyor, LYS nin %75(Değerler seneden seneye değişir ama hep YGS puanı daha az alınır.) Kaçıncı sınıfsın ?

11. sınıfım. Sayısalım. Fizik,kimya, biyolojide hiç sıkıntım yok ama matematiğim çok kötü.

11. sınıfım. Sayısalım. Fizik,kimya, biyolojide hiç sıkıntım yok ama matematiğim çok kötü.
Git Güvender Mat 1 Çözümlü Soru Bankası al. Piyasadaki en kolay Mat 1 soru bankası o. Türkçe ye de yüklenmen gerekecekse Fem yayınlarının Türkçe Soru bankası ve Simetri Türkçe Konu Anlatımı al. Tonguçakademi videolarıyla destekle. Kolay gelsin, Allah yardımcın olsun kardeşim. Şimdiden bu yaz bitir Türkçe ve Mat 1 i. Ben eşit ağırlık olduğumdan Fen derslerinde yardımcı olamayacağım.

Ne alakası var? İnsanları düşünceleriyle yargılamayı bırakın artık.

Gideceğiniz bölümün puan tipine göre değişir. YGS bölümleri YGS-X puanına göre alım yapar. Atıyorum İngilizce İlahiyat YGS-4'e göre alım yapıyor. YGS'ye girmeniz yeterli. Ancak diğerleri için LYS'ye girmeniz gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…