M.2 512 GB SSD Önerisi

Turin

Hectopat

Cihazım bu. M.2 SSD için bir slot daha var diye biliyorum. Bu kara cuma indirimlerinde 512 GB almak istiyorum. Tavsiyeniz nedir? Samsung övülüyor ama fiyatları malum öğrenciye pek uymuyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung biraz tuzlu ama rakiplerine göre daha performanslı ve daha uzun ömürlü. Uzun ömürlü bileşen için verilen paraya değer.

Bütçe yeterli ise bunu.

Değilse bunu tavsiye ederim.

Kingston Corsair ve/veya WDC almanı önerebilirim.

Bu arada mSATA SSD ile M.2 SSD karıştırılıyor çoğu zaman. mSATA SSD 2 çentik, M.2 SSD tek çentiklidir.

Evet Samsung kaliteli SSD'ler yapıyor, ama Kingston da yapıyor WDC de yapıyor Corsair de yapıyor.

Ve evet! Samsung M.2 900 serisi SSD muazzam ölçüde hızlıdır. Tabii Pro ve Evo SSD'ler arasında biraz fark var hem fiyat hem de performans açısından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de ayni laptop var ekstra iki tane Ssd taktirmistim. Biri 860 Qvo Samsung, digeri de İntel 660P Nvme. İkisi de birer TB. Oyun yukledigim icin cok performans aramadigimdan İntel almistim. Fiyati da uygun tabii. Ben memnunum acikcasi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı