O Okanr Megapat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2016 #1 Merhaba arkadaşlar İki SSD türü arasında kaldım. İkisinin fiyatları birbirine çok yakın. Acaba M.2 nin artısı ne olur? Aşağıda linklerini verdim. Eğer bi bakıp fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Samsung 850 Evo 500 Gb Ssd M.2 Disk Mz-n5e500bw - n11.com Samsung 850 Evo 500gb 540mb-520mb/s Mz-75e500bw Ssd - n11.com Sent from my General Mobile 4G Dual using Technopat Sosyal mobile app
Merhaba arkadaşlar İki SSD türü arasında kaldım. İkisinin fiyatları birbirine çok yakın. Acaba M.2 nin artısı ne olur? Aşağıda linklerini verdim. Eğer bi bakıp fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Samsung 850 Evo 500 Gb Ssd M.2 Disk Mz-n5e500bw - n11.com Samsung 850 Evo 500gb 540mb-520mb/s Mz-75e500bw Ssd - n11.com Sent from my General Mobile 4G Dual using Technopat Sosyal mobile app
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2016 #2 Anakartında M.2 slotu var değil mi?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 11 Aralık 2016 #3 Uzun vadede M.2 çok daha avantajlı. Daha az yer kaplıyor ve tek bir porttan hem enerji hem de veri aktarımını hallediyor.
Uzun vadede M.2 çok daha avantajlı. Daha az yer kaplıyor ve tek bir porttan hem enerji hem de veri aktarımını hallediyor.
O Okanr Megapat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2016 #4 Beratttss dedi: Anakartında M.2 slotu var değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet var Sent from my General Mobile 4G Dual using Technopat Sosyal mobile app
Beratttss dedi: Anakartında M.2 slotu var değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet var Sent from my General Mobile 4G Dual using Technopat Sosyal mobile app
O Okanr Megapat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2016 #5 Recep Baltaş dedi: Uzun vadede M.2 çok daha avantajlı. Daha az yer kaplıyor ve tek bir porttan hem enerji hem de veri aktarımını hallediyor. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim. Sent from my General Mobile 4G Dual using Technopat Sosyal mobile app
Recep Baltaş dedi: Uzun vadede M.2 çok daha avantajlı. Daha az yer kaplıyor ve tek bir porttan hem enerji hem de veri aktarımını hallediyor. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim. Sent from my General Mobile 4G Dual using Technopat Sosyal mobile app
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2016 #6 Okanr dedi: Evet var Sent from my General Mobile 4G Dual using Technopat Sosyal mobile app Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş'ın dediği gibi M.2 daha avantajlı. M.2 portu daha fazla kapasiteli hız konusunda diye biliyorum.
Okanr dedi: Evet var Sent from my General Mobile 4G Dual using Technopat Sosyal mobile app Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş'ın dediği gibi M.2 daha avantajlı. M.2 portu daha fazla kapasiteli hız konusunda diye biliyorum.
O Okanr Megapat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2016 #7 Beratttss dedi: @Recep Baltaş'ın dediği gibi M.2 daha avantajlı. M.2 portu daha fazla kapasiteli hız konusunda diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız fiyat farkı çık büyük değil. M.2 yi tercih edeceğim teşekkür ederim. Sent from my General Mobile 4G Dual using Technopat Sosyal mobile app
Beratttss dedi: @Recep Baltaş'ın dediği gibi M.2 daha avantajlı. M.2 portu daha fazla kapasiteli hız konusunda diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız fiyat farkı çık büyük değil. M.2 yi tercih edeceğim teşekkür ederim. Sent from my General Mobile 4G Dual using Technopat Sosyal mobile app
GaNgStaLoVe Kilopat Katılım 31 Mayıs 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2016 #8 Bende m.2 samsung 850 evo 500 gb lık alacağım fakat şuan fiyatlar tavan yapmış durumda Sent from my ASUS_T00J-D using Technopat Sosyal mobile app
Bende m.2 samsung 850 evo 500 gb lık alacağım fakat şuan fiyatlar tavan yapmış durumda Sent from my ASUS_T00J-D using Technopat Sosyal mobile app
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Aralık 2016 #9 GaNgStaLoVe dedi: Bende m.2 samsung 850 evo 500 gb lık alacağım fakat şuan fiyatlar tavan yapmış durumda Sent from my ASUS_T00J-D using Technopat Sosyal mobile app Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. SSD fiyatları ayrı olarakta artıcak. Benim işe yaramaz SSD bile aldığım fiyatın 100TL üstünde.
GaNgStaLoVe dedi: Bende m.2 samsung 850 evo 500 gb lık alacağım fakat şuan fiyatlar tavan yapmış durumda Sent from my ASUS_T00J-D using Technopat Sosyal mobile app Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. SSD fiyatları ayrı olarakta artıcak. Benim işe yaramaz SSD bile aldığım fiyatın 100TL üstünde.