RTX3060ASUS Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #1 Merhabalar, ben Getcontact adlı bir uygulamayı indirdim ve birisi beni M.2 diye kaydetmiş. Sizce ne olabilir?
Merhabalar, ben Getcontact adlı bir uygulamayı indirdim ve birisi beni M.2 diye kaydetmiş. Sizce ne olabilir?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.608 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #2 M.2 derken M.2 SSD olabilir mi? Konuyu yanlış anlamışım. Bir ürün sattıysanız M.2 falan belki o yüzden kaydetmiştir.
M.2 derken M.2 SSD olabilir mi? Konuyu yanlış anlamışım. Bir ürün sattıysanız M.2 falan belki o yüzden kaydetmiştir.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #3 RTX3060ASUS dedi: Merhabalar, ben Getcontact adlı bir uygulamayı indirdim ve birisi beni M.2 diye kaydetmiş. Sizce ne olabilir? Genişletmek için tıkla... O uygulamayı indirmeseydin keşke.
RTX3060ASUS dedi: Merhabalar, ben Getcontact adlı bir uygulamayı indirdim ve birisi beni M.2 diye kaydetmiş. Sizce ne olabilir? Genişletmek için tıkla... O uygulamayı indirmeseydin keşke.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 28 Şubat 2022 #4 Adınız M ile başlıyorsa ve o kişinin tanıdığı adı M ile başlayan 2 kişi varsa öyle kaydetmiş olabilir.
Adınız M ile başlıyorsa ve o kişinin tanıdığı adı M ile başlayan 2 kişi varsa öyle kaydetmiş olabilir.
RTX3060ASUS Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #5 Umut Nas dedi: M.2 derken M.2 SSD olabilir mi? Konuyu yanlış anlamışım. Bir ürün sattıysanız M.2 falan belki o yüzden kaydetmiştir. Genişletmek için tıkla... Yok değil. Ali Pınar dedi: Adınız m ile başlıyorsa ve o kişinin tanıdığı adı m ile başlayan 2 kişi varsa öyle kaydetmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır b ile başlıyor. Zinederon dedi: O uygulamayı indirmeseydin keşke. Genişletmek için tıkla... Neden?
Umut Nas dedi: M.2 derken M.2 SSD olabilir mi? Konuyu yanlış anlamışım. Bir ürün sattıysanız M.2 falan belki o yüzden kaydetmiştir. Genişletmek için tıkla... Yok değil. Ali Pınar dedi: Adınız m ile başlıyorsa ve o kişinin tanıdığı adı m ile başlayan 2 kişi varsa öyle kaydetmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır b ile başlıyor. Zinederon dedi: O uygulamayı indirmeseydin keşke. Genişletmek için tıkla... Neden?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #6 RTX3060ASUS dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Bir casus uygulama çünkü.
RTX3060ASUS Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #7 Zinederon dedi: Bir casus uygulama çünkü. Genişletmek için tıkla... Hesabımı dondurdum sıkıntı olur mu?
Zinederon dedi: Bir casus uygulama çünkü. Genişletmek için tıkla... Hesabımı dondurdum sıkıntı olur mu?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #8 RTX3060ASUS dedi: Hesabımı dondurdum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur maalesef. Sizin rehberinize erişiyorlar. Orada olan bütün kişilerin ismini uygulamalarına kayıt ediyorlar. Daha sonra biri geliyor kuruyor o uygulamayı. Sizin onu nasıl kaydettiğinizi gösteriyor.
RTX3060ASUS dedi: Hesabımı dondurdum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur maalesef. Sizin rehberinize erişiyorlar. Orada olan bütün kişilerin ismini uygulamalarına kayıt ediyorlar. Daha sonra biri geliyor kuruyor o uygulamayı. Sizin onu nasıl kaydettiğinizi gösteriyor.
MTN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #9 RTX3060ASUS dedi: Merhabalar, ben Getcontact adlı bir uygulamayı indirdim Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun rehberinizdeki herkesi nasıl kaydettiyseniz artık başkaları da biliyor.
RTX3060ASUS dedi: Merhabalar, ben Getcontact adlı bir uygulamayı indirdim Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun rehberinizdeki herkesi nasıl kaydettiyseniz artık başkaları da biliyor.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #10 Yavuz_Çetin dedi: Olur maalesef. Sizin rehberinize erişiyorlar. Orada olan bütün kişilerin ismini uygulamalarına kayıt ediyorlar. Daha sonra biri geliyor kuruyor o uygulamayı. Sizin onu nasıl kaydettiğinizi gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ha aklınızda kalsın. Eğer dava etmek isterseniz öyle birşey yapamazsınız. Çünkü izni vermişsiniz ve kullanıcı sözleşmesini kabul etmişsiniz.
Yavuz_Çetin dedi: Olur maalesef. Sizin rehberinize erişiyorlar. Orada olan bütün kişilerin ismini uygulamalarına kayıt ediyorlar. Daha sonra biri geliyor kuruyor o uygulamayı. Sizin onu nasıl kaydettiğinizi gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ha aklınızda kalsın. Eğer dava etmek isterseniz öyle birşey yapamazsınız. Çünkü izni vermişsiniz ve kullanıcı sözleşmesini kabul etmişsiniz.