M.2 NVMe 4 TB SSD önerisi

legendz41

Femtopat
Daha fazla  
Sistemimde 2 TB M.2 NVMe takılı fakat yetmiyor ve geçenlerde bir problem yaşadım. Anakartta 2 tane NVMe slotu var, birisi PCI-e3. diğeri PCI-E4, garantiye verdim ve sorunun PCI-E4 de takılı olduğu için NVMe bir anda gidiyordu. BIOS pilini çıkarıp takana kadar düzelmiyordu. Kısa süre sonra tekrar aynı hatayı veriyordu, her neyse garantiye verdim ve PCI-E3 slotuna taktı ve düzeldi, bana Türkiye'de PCI-E4 slotunun desteklenmediğini söyledi. Ne gariptir ki 2 sene önce Vatan'dan topladım PC'yi. Onlar taktı PCI-E4 slotuna fakat düne kadar böyle bir problem yaşamamıştım, her neyse 2 TB NVMe bana yetmiyor ve 4 TB NVMe almak istiyorum ama malum anakartta 2 tane slot var. Biri 3 diğeri 4 ve O pcıex4 slotuna takmak için, hangi M.2 NVMe 4 TB alabilirim? Amazon'dan düşünüyorum ama hangileri 4'e uyumlu bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Amazon'da şart değil, farklı yerler varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…