M.2 NVMe to USB-a ya da Type-C dönüştürücü önerisi

U_TAR

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus R1024NT 9J226EA
i7 14700HX
Crucial CT16G56C46S5 DDR5 5600MT/s 46CL 16 GB x 2
NVDİA GeForce RTX 4070 120W
Meslek
Yazılım Mühendisi
Elimde bir SSD var 512 GB'lık, 7000 okuma 5000 yazma veriyor. Bu değerleri dönüştürücü kullanarak yakalayabilme ihtimalim var mı? Varsa hangi dönüştürücülerde deneyebilirim önerir misiniz?

PCIe X1 slotunun versiyonuna bağlı ve dönüştürücü kalitesine bağlı

Gen 4
Dönüştürücü istiyorum zaten herhangi bir bilgim yok dönüştürücüler hakkında hangisi alınır alınmaz

Gen 4
Dönüştürücü istiyorum zaten herhangi bir bilgim yok dönüştürücüler hakkında hangisi alınır alınmaz.

Belkin'in ürünlerine bakın.
Olmadı satışı arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Sahip olduğunuz Hardware - amacınıza en uygun performanslı ürünü sunabilirler.

Asus’un SSD kutusu var baya kaliteli ama yine de 7000-5000 gibi hızlar bekleme. Sonuçta USB’den bağlayacaksın.

ASUS'un SSD kutusu var bayağı kaliteli ama yine de 7000-5000 gibi hızlar bekleme. Sonuçta USB'den bağlayacaksın.

Aynen işte ne kadar alabilirim onu merak ettim

Anakartınızda kullanmadığınız PCIe 4.0 yuvası varsa dahili olarak Ugreen PCIe 4.0 x4 x8 x16 Uyumlu 64Gbps NVMe M.2 SSD Dönüştürücü Adaptör PCIe 4.0x4 adaptör alırsanız kullanabilirsiniz. Tam vaat hızları alamasanızda 4500+ gibi hızları alabilirsiniz.

Ama söylediğiniz rakamlara harici olarak çıkmanız pek mümkün değil. USB 4.0 ve Thunderbolt 4 girişi olan bir anakart mevcutsa ve USB 4.0 hızına sahip bir harici sürücü alırsanız 4000 MB/s gibi hızları alabilirsiniz. Ama USB 4.0 hızına sahip harici SSD kutusu alırsanız da SSD'den daha fazla masraf edersiniz. Ayrıca bu hızlarda SSD'yi harici kullanmanız fazla ısınıp ömrünün azalmasına neden olabilir.

Harici olarak alternatif:
ZikeDrive USB4 40Gbps NVMe M.2 SSD Muhafazası
ORICO USB 4.0 NVMe M.2 SSD Muhafazası

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…