M.2 SATA SSD'ye Windows kurulmuyor

Makaleler
3
Yer
Samsun
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
TwinMOS 512GB M2 SATA
Anakart
Bilmiyorum
HP AK103NT laptopum artık çok yavaşladığı için twinmos 512 GB SATA SSD aldım. Diğer bilgisayarımdan da Media cration tool ile 8 GB flashımı kurulum USB'si olarak hazırladım. SSD'yi takıp sistemi USB'den başlattım. Kurulum bölümünde SSD'yi de gördü, her şey iyi gidiyordu. Kurulum sonrası yeniden başlattıktan sonra;

WhatsApp Image 2024-11-22 at 13.33.40.jpeg

Şeklinde açtı. 9. deneyişimi az önce gerçekleştirdim ve bu hata her seferinde tekrarlanıyor.
Şuradaki adımlar ile tekrar denediğimde de aynı sonuçla karşılaştım. Sizce ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyebilir misiniz?

Denedim en sonuna kadar.
bootrec /rebuildbcd komutunu girdim. Sonra SSD'yi seçtim. 'İstenen sistem aygıtı, büyük olasılıkla birden çok ayırt edilemeyen aygıtın kimlik ölçütüyle eşleşmesi nedeniyle belirlenemiyor.' sonucunu verdi.

Tekrar temiz kurulum yapabilir misin? Disk seçme bölümünde M.2'yi komple sil sonra oluştur demeden devam et BIOS ayarlarınıda sıfırla kuruluma geçmeden.

Tekrar temiz kurulum yapabilir misin? Disk seçme bölümünde M.2'yi komple sil sonra oluştur demeden devam et BIOS ayarlarınıda sıfırla kuruluma geçmeden.
Bu konuya bakar mısın. Sistemden HDD'yi çıkardım ve şimdi tertemiz çalışıyor. Kurulum yapmaya geçiyorum şimdi.

O zaman Win açılınca HDD'nin içindekileri yedekle ve HDD'yi formatla sonra dosyalarını geri HDD'ye at böylece HDD de Win'le ilgili bir dosya kalmaz ama başta SSD'ye sıfırdan temiz kurulum yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı