2025 Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1029NT-A1YU0EA / RTX 4060 / AMD RYZEN 5 8545HS Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #11 DarkDeler dedi: Benim maksimum ağır oyunda işlem yaparken 67 dereceyi gördu boşta 39-45 arası. Enermax M.2 işe yaramaz aldım ben sabitlenmiyor sıkışmıyor. Genişletmek için tıkla... Enermax fiyat bandının iyilerinden
DarkDeler dedi: Benim maksimum ağır oyunda işlem yaparken 67 dereceyi gördu boşta 39-45 arası. Enermax M.2 işe yaramaz aldım ben sabitlenmiyor sıkışmıyor. Genişletmek için tıkla... Enermax fiyat bandının iyilerinden
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.769 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #12 Tylerdurden1 dedi: Masaüstü için. Genişletmek için tıkla... Attiklarima bakabilirsin. Enermax'ın rengini begenmezsen baska urunde atabilirim. Performans olarak Enermax 300 bandinin en iyilerinden.
Tylerdurden1 dedi: Masaüstü için. Genişletmek için tıkla... Attiklarima bakabilirsin. Enermax'ın rengini begenmezsen baska urunde atabilirim. Performans olarak Enermax 300 bandinin en iyilerinden.
T Tylerdurden1 Megapat Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 187 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #13 kxy dedi: Attiklarima bakabilirsin. Enermax'ın rengini begenmezsen baska urunde atabilirim. Performans olarak enermax 300 bandinin en iyilerinden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler acaba montaj videosu var mı ve ekran kartına gelir mi soğutucu sığar mı acaba? Anakart ASUS B650M r
kxy dedi: Attiklarima bakabilirsin. Enermax'ın rengini begenmezsen baska urunde atabilirim. Performans olarak enermax 300 bandinin en iyilerinden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler acaba montaj videosu var mı ve ekran kartına gelir mi soğutucu sığar mı acaba? Anakart ASUS B650M r
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.769 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #14 Tylerdurden1 dedi: Teşekkürler acaba montaj videosu var mı ve ekran kartına gelir mi soğutucu sığar mı acaba? Anakart ASUS B650M r Genişletmek için tıkla... Yanlis bilmiyorsam gelmemesi gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tylerdurden1 dedi: Teşekkürler acaba montaj videosu var mı ve ekran kartına gelir mi soğutucu sığar mı acaba? Anakart ASUS B650M r Genişletmek için tıkla... Yanlis bilmiyorsam gelmemesi gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F Filozof Balina Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 121 26 Temmuz 2025 #15 Tylerdurden1 dedi: Teşekkürler acaba montaj videosu var mı ve ekran kartına gelir mi soğutucu sığar mı acaba? Anakart ASUS B650M r Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi ürünü aldınız? DarkDeler dedi: Bunu öneririm ben bunu 2 adet aldım M.2'lerde çok iyi montaji kolay Snowman Heat Pipe M.2 2280 SSD Bakır + Alüminyum NVME NGFF M2 Soğ Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Bu ürün ile Enermax arasında kaldım montajı nasıl yapmıştınız? Ekran kartını çıkarmaya gerek var mı?
Tylerdurden1 dedi: Teşekkürler acaba montaj videosu var mı ve ekran kartına gelir mi soğutucu sığar mı acaba? Anakart ASUS B650M r Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi ürünü aldınız? DarkDeler dedi: Bunu öneririm ben bunu 2 adet aldım M.2'lerde çok iyi montaji kolay Snowman Heat Pipe M.2 2280 SSD Bakır + Alüminyum NVME NGFF M2 Soğ Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Bu ürün ile Enermax arasında kaldım montajı nasıl yapmıştınız? Ekran kartını çıkarmaya gerek var mı?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.769 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #16 Filozof Balina dedi: Merhaba hangi ürünü aldınız? Bu ürün ile Enermax arasında kaldım montajı nasıl yapmıştınız? Ekran kartını çıkarmaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Enermax'ın hava ile temas yuzeyi daha fazla oldugu icin sogutmasi daha iyi. Ekran kartinin altinda kaliyorsa cikartirsan daha saglikli olur.
Filozof Balina dedi: Merhaba hangi ürünü aldınız? Bu ürün ile Enermax arasında kaldım montajı nasıl yapmıştınız? Ekran kartını çıkarmaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Enermax'ın hava ile temas yuzeyi daha fazla oldugu icin sogutmasi daha iyi. Ekran kartinin altinda kaliyorsa cikartirsan daha saglikli olur.
F Filozof Balina Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 121 26 Temmuz 2025 #17 kxy dedi: Enermax'ın hava ile temas yuzeyi daha fazla oldugu icin sogutmasi daha iyi. Ekran kartinin altinda kaliyorsa cikartirsan daha saglikli olur. Genişletmek için tıkla... Snowman daha kapsamlı değil mi? En azından kağıt üstünde. SSD'im bu şekilde
kxy dedi: Enermax'ın hava ile temas yuzeyi daha fazla oldugu icin sogutmasi daha iyi. Ekran kartinin altinda kaliyorsa cikartirsan daha saglikli olur. Genişletmek için tıkla... Snowman daha kapsamlı değil mi? En azından kağıt üstünde. SSD'im bu şekilde
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.769 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #18 Filozof Balina dedi: Snowman daha kapsamlı değil mi? En azından kağıt üstünde. SSD'im bu şekilde Eki Görüntüle 2543366 Genişletmek için tıkla... Ikiside yeterli olue cok fark olmaz zaten. Enermaxin avantaji temas yuzeyinin fazla olmasi. Isıyı daha rahat sekide disariya veriyor.
Filozof Balina dedi: Snowman daha kapsamlı değil mi? En azından kağıt üstünde. SSD'im bu şekilde Eki Görüntüle 2543366 Genişletmek için tıkla... Ikiside yeterli olue cok fark olmaz zaten. Enermaxin avantaji temas yuzeyinin fazla olmasi. Isıyı daha rahat sekide disariya veriyor.
F Filozof Balina Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 121 26 Temmuz 2025 #19 kxy dedi: Ikiside yeterli olue cok fark olmaz zaten. Enermaxin avantaji temas yuzeyinin fazla olmasi. Isıyı daha rahat sekide disariya veriyor. Genişletmek için tıkla... Anladım peki ekran kartını sökmeme gerek kalır mı sizce?
kxy dedi: Ikiside yeterli olue cok fark olmaz zaten. Enermaxin avantaji temas yuzeyinin fazla olmasi. Isıyı daha rahat sekide disariya veriyor. Genişletmek için tıkla... Anladım peki ekran kartını sökmeme gerek kalır mı sizce?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.769 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #20 Filozof Balina dedi: Anladım peki ekran kartını sökmeme gerek kalır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Gerek olabilir hocam tamamen altinda kaliyorsa. Zor birsey degil cikartmak ve takmak zaten.
Filozof Balina dedi: Anladım peki ekran kartını sökmeme gerek kalır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Gerek olabilir hocam tamamen altinda kaliyorsa. Zor birsey degil cikartmak ve takmak zaten.