M.2 soğutucusu tavsiyesi

Benim maksimum ağır oyunda işlem yaparken 67 dereceyi gördu boşta 39-45 arası.

Enermax M.2 işe yaramaz aldım ben sabitlenmiyor sıkışmıyor.
Enermax fiyat bandının iyilerinden

Attiklarima bakabilirsin. Enermax'ın rengini begenmezsen baska urunde atabilirim. Performans olarak enermax 300 bandinin en iyilerinden.

Teşekkürler acaba montaj videosu var mı ve ekran kartına gelir mi soğutucu sığar mı acaba? Anakart ASUS B650M r

Teşekkürler acaba montaj videosu var mı ve ekran kartına gelir mi soğutucu sığar mı acaba? Anakart ASUS B650M r

Yanlis bilmiyorsam gelmemesi gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba hangi ürünü aldınız?

Bu ürün ile Enermax arasında kaldım montajı nasıl yapmıştınız? Ekran kartını çıkarmaya gerek var mı?

Merhaba hangi ürünü aldınız?

Bu ürün ile Enermax arasında kaldım montajı nasıl yapmıştınız? Ekran kartını çıkarmaya gerek var mı?

Enermax'ın hava ile temas yuzeyi daha fazla oldugu icin sogutmasi daha iyi. Ekran kartinin altinda kaliyorsa cikartirsan daha saglikli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…