Merhaba ben geçtiğimiz günlerde bilgisayarıma bir M.2 SSD aldım halihazırda 2 SSD mevcut ama ben depolama alanımın genişlemesi için bir tane daha satın aldım ve kendim eve gelip montajını yaptım. Bilgisayar içerisinden de ayarlarını yaptım görünüyor fakat bir şey yüklemek istediğimde mavi ekran hatası alıyorum.
İlk olarak; KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası ardından MEMORY_MANAGEMENT hatası aldım. DMP dosyalarımı aşağıdaki linkte paylaşıyorum.
Bu hatalar genel anlamda araştırmalarım sonucu RAM hatası olarak görünüyor. RAM leri silgi ile silip tekrar deneyebilirsin. Sorun daha önce burada paylaşılmış bakabilirsin .
Herkese selamlar, Bilgisayarım 1-2 saat sonra bu hata ile karşılaşıp mavi ekran hatası veriyor. Önceki konuları araştırdım ama çözümü bulamadım. Dump dosyalarından anlayan, sorunu çözebilecek var mı? Çok teşekkür ederim. Dump Dosyam: DumpArda.rar
Technopat olarak mavi ekran hatalarının çözümlerine sık sık değinmekteyiz. Önceki makalemizde DRIVER_PNP_WATCHDOG mavi ekran hatasını çözmenin yollarına
Ama m2 takana kadar herhangi bir sorun yaşamadım ve nasıl kurulum yapacağımı bilmiyorum dmp üzerinde herhangi bir sonuç çıkmadı mı ne üstünden hata veriyor acaba ?
Ama M.2 takana kadar herhangi bir sorun yaşamadım ve nasıl kurulum yapacağımı bilmiyorum DMP üzerinde herhangi bir sonuç çıkmadı mı ne üstünden hata veriyor acaba?