M.2 SSD almak şart mı?

batichrist

Hectopat
Daha fazla  
Depolama alanım yetmiyor, M.2 SSD almayı düşündüm ama fiyatları tuzlu geldi. İlla M.2 SSD mi almalıyım yoksa kaliteli HDD'ler veya SATA SSD'ler mevcut mu? Hiç bilgim yok. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Depolama alanım yetmiyor, M.2 SSD almayı düşündüm ama fiyatları tuzlu geldi. İlla M.2 SSD mi almalıyım yoksa kaliteli HDD'ler veya SATA SSD'ler mevcut mu? Hiç bilgim yok. Ne yapmalıyım?
M.2 SSD daha kaliteli, uzun ömürlü olur hocam.

Bu devirde M.2 SSD almanız daha iyi olur. Hem daha iyi bir performans alırsınız hem de oyunlarınız bilgisayarınız vb. hızlı açılır. Uzun ömürlere sahiptir. Sizin bütçeniz nedir? Biz ona göre size m2. SSD buluruz.

Hddyi direk unutun bence. Sata ile de m.2 kıyaslanınca m.2 daha iyi gibi. Hemde aynı fiyattalar nerdeyse. Varsa bi 100 200 lira fark.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…