M.2 SSD aşırı ısınıyor

Bilgiler için teşekkür ediyorum. 2. değer sabit değil ama! SSD kullanmaya başladığımda ikinci değerde 85 dereceye kadar ısı meydana gelmekte. Aynı marka diğer SSD sıcaklık değerleri düşükken bu farklı sıcaklık değerlerinde. Ekran kartının altından aldım yine değişen bir şey olmadı ne yazık ki 😔
Garantisi sürüyorsa gönderin 85 dereceler çok riskli bozar yani SSD yi

Merhaba, Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD'ye sahibim. Havalar çok sıcak o yüzden çok önemsemiyordum lakin SSD 68 derecede çalışıyor şu anda. Sizce bu normal midir görmezden gelmeli miyim yoksa ciddi bir sıkıntı oluşturur mu? Ciddi bir sıkıntı oluşturabilecekse bu durumla nasıl başa çıkmalıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Güncelleme> CrystalDiskMark testi yaptıktan sonra CrystalDiskInfo 77 derece gösteriyor sıcaklığı.

Eğer garanti ile uğraşmam diyor iseniz tavsiyem ben laptop kullanıyorum laptopun içini açıp kasası metal olduğu için SSD'nin üstüne kasaya temas edene kadar blok blok termal ped döşedim SSD'ye ve hiç beklemeyeceğim derecede işe yaradı boşta 55 gören SSD 32derecelerde çalışıyor laptopun metal kısmı ısınıyor SSD'nin sıcağını çekiyor.

Eğer garanti ile uğraşmam diyor iseniz tavsiyem ben laptop kullanıyorum laptopun içini açıp kasası metal olduğu için SSD'nin üstüne kasaya temas edene kadar blok blok termal ped döşedim SSD'ye ve hiç beklemeyeceğim derecede işe yaradı boşta 55 gören SSD 32derecelerde çalışıyor laptopun metal kısmı ısınıyor SSD'nin sıcağını çekiyor.

Gelmekte olan iki adet soğutucu var. Deneyip tekrardan bilgi vereyim sizlere. Teşekkürler.

Arkadaşlar selam. Soğutucular geldi. Çok büyük bir etkisi oldu diyebiliriz. Şu an tam yükte 63 derecelerde. Bilgiler için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    2,6 MB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı