E emircan1980 Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 Merhaba resimde göründüğü gibi M.2 SSD taktım bilgisayarımı izlediğim kadarı ile herkes basit birim oluşturuyor bende o seçenek yok ne yapmalıyım. Dosya Ekleri resim_2023-03-08_183617640.png 29,4 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba resimde göründüğü gibi M.2 SSD taktım bilgisayarımı izlediğim kadarı ile herkes basit birim oluşturuyor bende o seçenek yok ne yapmalıyım.
Çözüm UtkuRS 8 Mart 2023 emircan1980 dedi: Merhaba resimde göründüğü gibi M.2 SSD taktım bilgisayarımı izlediğim kadarı ile herkes basit birim oluşturuyor bende o seçenek yok ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Disk 2'nin olduğu siyah kısma sağ fare tuşuna basıp tıklayın. Sonra yeni basit birim oluştura tıklayın ve devam edin.
emircan1980 dedi: Merhaba resimde göründüğü gibi M.2 SSD taktım bilgisayarımı izlediğim kadarı ile herkes basit birim oluşturuyor bende o seçenek yok ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Disk 2'nin olduğu siyah kısma sağ fare tuşuna basıp tıklayın. Sonra yeni basit birim oluştura tıklayın ve devam edin.
UtkuRS Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 8 Mart 2023 #2 emircan1980 dedi: Merhaba resimde göründüğü gibi M.2 SSD taktım bilgisayarımı izlediğim kadarı ile herkes basit birim oluşturuyor bende o seçenek yok ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Disk 2'nin olduğu siyah kısma sağ fare tuşuna basıp tıklayın. Sonra yeni basit birim oluştura tıklayın ve devam edin. Artı 0 Eksi Çözüm
emircan1980 dedi: Merhaba resimde göründüğü gibi M.2 SSD taktım bilgisayarımı izlediğim kadarı ile herkes basit birim oluşturuyor bende o seçenek yok ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Disk 2'nin olduğu siyah kısma sağ fare tuşuna basıp tıklayın. Sonra yeni basit birim oluştura tıklayın ve devam edin.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 8 Mart 2023 #3 emircan1980 dedi: Merhaba resimde göründüğü gibi M.2 SSD taktım bilgisayarımı izlediğim kadarı ile herkes basit birim oluşturuyor bende o seçenek yok ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Siyah bölüme sağ tıklayıp der misin tekrardan? Artı 0 Eksi
emircan1980 dedi: Merhaba resimde göründüğü gibi M.2 SSD taktım bilgisayarımı izlediğim kadarı ile herkes basit birim oluşturuyor bende o seçenek yok ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Siyah bölüme sağ tıklayıp der misin tekrardan?
KS KS E emircan1980 Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #4 Tamamdır oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi