fbs3727
Hectopat
Daha fazla
- SSD veya HDD modeli
- KIOXIA Exceria 500GB NVMe Gen3 M.2
- Anakart
- X-58 pro v2
Merhaba.
Kardeşimin bilgisayarında Windows HDD'ye yüklü bilgisayarın açılması neredeyse 3dk sürdüğü için bir de CrystalDiskMark'ta okuma yazmayı 30 falan alınca artık SSD'ye geçme vaktinin geldiğini düşündüm. SATA2.0'ın 300mB/s hızına takılmıyayım diye M.2 alıp adaptör ile PCI X1'den takarım biraz daha hızlı olur dedim. Neyse diski klonladım Windows'ta düzgünce çalışıyor ama bootu ayarlamak için BIOS'ta gözükmüyor. Fikri olan varsa yazarsa sevinirim.
Kardeşimin bilgisayarında Windows HDD'ye yüklü bilgisayarın açılması neredeyse 3dk sürdüğü için bir de CrystalDiskMark'ta okuma yazmayı 30 falan alınca artık SSD'ye geçme vaktinin geldiğini düşündüm. SATA2.0'ın 300mB/s hızına takılmıyayım diye M.2 alıp adaptör ile PCI X1'den takarım biraz daha hızlı olur dedim. Neyse diski klonladım Windows'ta düzgünce çalışıyor ama bootu ayarlamak için BIOS'ta gözükmüyor. Fikri olan varsa yazarsa sevinirim.
KIOXIA Exceria 500GB NVMe Gen3 M.2 R: 1700MB/s W: 1600 MB/s, : Amazon.com.tr: Bilgisayar
KIOXIA Exceria 500GB NVMe Gen3 M.2 R: 1700MB/s W: 1600 MB/s, : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
لوحة ام للكمبيوتر DDR3 ثنائية القناة X58 برو 4 ساتا 2.0 PCI اكسبرس 16X فتحة بطاقة رسومات تدعم LGA 1366 سلسلة كاملة وحدة المعالجة المركزية ECC 8 دبوس 24 دبوس: اشتري اون لاين بأفضل الاسعار في السعودية - سوق.كوم الان اصبحت امازون السعودية
اشتري لوحة ام للكمبيوتر DDR3 ثنائية القناة X58 برو 4 ساتا 2.0 PCI اكسبرس 16X فتحة بطاقة رسومات تدعم LGA 1366 سلسلة كاملة وحدة المعالجة المركزية ECC 8 دبوس 24 دبوس اون لاين على امازون السعودية بأفضل الاسعار ✓ شحن سريع و مجاني✓ ارجاع مجاني✓ الدفع عند الاستلام متوفر
amzn.eu