M.2 SSD BIOS'ta gözükmüyor

NEDENOLMASIN

Hectopat
Arkadaşlar sorunum biraz karışık üşenmeden okursanız sevirim arkadaşıma Windows yüklemek için kasama SSD'sini takmıştım kendi M.2 ve normal SSD söküp ona format attıktan 1 hafta sonra PC açılırken disk düzeltmesi yaptı ve ardindan Windows yüklü M.2 gözükmemeye başladı. Çıkarıp takınca gözuküyor normal çalışıyor ama bir sonraki gene ayni en son açtığım zaman MSI yazisinda takılı kaldı. Resetledim Windows girdi sifreyi yazdım ve mouse bir seye bastığım anda kilitlendi ve tekrar BIOS'a girdiğimde M.2 gene gözükmedi. Asıl sorum şu sorun yazılımsal mı? Donanımsal mı? PC BIOS'da şu an ben tekrardan sök taķ yapacağım cevap bekliyorum teşekkürler.

SSD modeliniz nedir? Bence bir daha temiz format atın sorun devam ediyorsa uğraşmaya devam edersiniz.
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD

SSD modeliniz nedir? Bence bir daha temiz format atın sorun devam ediyorsa uğraşmaya devam edersiniz.
kafamı karıstıran bios da gözükmüyor çikar tak yapinca gözüküyor bunun yazılımla alakası olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…