Stinovy Femtopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #11 Einstein dedi: Onu bende anlamadım hocam. Daha önce SATA SSD'ye Windows kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... yok kurmadım
Einstein dedi: Onu bende anlamadım hocam. Daha önce SATA SSD'ye Windows kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... yok kurmadım
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #12 Stinovy dedi: Yok kurmadım. Genişletmek için tıkla... SATA SSD'de önemli bir şey yoksa biçimlendirmeyi deneyebilirsiniz.
Stinovy dedi: Yok kurmadım. Genişletmek için tıkla... SATA SSD'de önemli bir şey yoksa biçimlendirmeyi deneyebilirsiniz.
Stinovy Femtopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #13 Einstein dedi: SATA SSD'de önemli bir şey yoksa biçimlendirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam sağolun bende 9600x işlemci var ama biostan dahili gpu kapatmama rağmen pc yeniden başlayınca her seferinde ayar değişiyo çözümünü biliyormusun hocam
Einstein dedi: SATA SSD'de önemli bir şey yoksa biçimlendirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam sağolun bende 9600x işlemci var ama biostan dahili gpu kapatmama rağmen pc yeniden başlayınca her seferinde ayar değişiyo çözümünü biliyormusun hocam
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #14 Stinovy dedi: Tamamdır hocam sağ olun. Bende 9600X işlemci var ama BIOS'tan dahili GPU kapatmama rağmen PC yeniden başlayınca her seferinde ayar değişiyor çözümünü biliyor musun hocam. Genişletmek için tıkla... Diğer sorununuz için yeni konu açabilirsiniz.
Stinovy dedi: Tamamdır hocam sağ olun. Bende 9600X işlemci var ama BIOS'tan dahili GPU kapatmama rağmen PC yeniden başlayınca her seferinde ayar değişiyor çözümünü biliyor musun hocam. Genişletmek için tıkla... Diğer sorununuz için yeni konu açabilirsiniz.