Uzun süredir SanDisk Extreme Pro 500 GB M.2 SSD kullanıyorum. Dashboard programında sağlık durumu %100. HD Tune da sağlık taraması ya da error scan kısmındaki taramalarda hiçbir problem çıkmıyor, hız testleri de gayet iyi.. İlginç bir hata yaşıyorum. Örnek vermek gerekirse, Steam M.2'ye yüklü, New World oyununa girdiğimde bir müddet sonra oyun kilitleniyor, sonrasında error veriyor ve oyundan atıyor. Crash yediniz hatayı göndermek ister misiniz diyor ve bir dump dosyası oluşturuyor. Anlayanlar için onu eke koyuyorum. Sonrasında bu hatayı aldıktan sonra. Ne Steam ne de M.2 içerisinde ki herhangi bir oyun açılmıyor. Sanki M.2 SSD'yi anlık PC'den sökmüşsünüz gibi davranıyor. Ama gel gelelim M.2 içerisindekileri rahatlıkla görebiliyorum. Örneğin yine M.2'ye yüklü olan CS:GO'ya girmeye çalıştığım da da oyun doğrulanamadı yeniden indirilecek hatası falan veriyor. Steam'ı kapatıp açınca ha bire mağaza sekmesini açmaya çalışıyor ve bir döngüye giriyor... Yardımcı olabilecek var mı? Bir kez daha bu başıma gelmişti, sonra bir baktım RAW dosyasına dönüşmüş M.2... Biçimlendirmeye çalıştığımda da hata veriyordu. Sonra kardeşimin PC ye takıp tekrar kendi PC'me takınca kendi kendine NTFS olmuş düzelmişti...