wekaje Yoctopat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Merhaba. Eski M.2 SSD'yi yenisiyle değiştireceğim. Yenisini taktıktan sonra ne yapmam lazım? Eski dosyaları klonlamak istemiyorum. Windows kurulumu yapacaksam başka yapmam gereken kurulum olacak mı?
Merhaba. Eski M.2 SSD'yi yenisiyle değiştireceğim. Yenisini taktıktan sonra ne yapmam lazım? Eski dosyaları klonlamak istemiyorum. Windows kurulumu yapacaksam başka yapmam gereken kurulum olacak mı?
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.451 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #2 Chipset driver, ekran kartı driver yüklediysen gerisi keyfine kalmış.