PawnF Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 Merhaba. M.2 SSD'yi montajlarken destek vidası gerekiyor fakat bulamıyorum nereden çıkar? Alttaki soketi söktüm ama bulamadım vidayı. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2025
Merhaba. M.2 SSD'yi montajlarken destek vidası gerekiyor fakat bulamıyorum nereden çıkar? Alttaki soketi söktüm ama bulamadım vidayı.
ferat.2 Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #2 PawnF dedi: Merhaba. M.2 SSD'yi montajlarken destek vidası gerekiyor fakat bulamıyorum nereden çıkar? Alttaki soketi söktüm ama bulamadım vidayı. Eki Görüntüle 2478745 Genişletmek için tıkla... Bilgirize M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti - Fiyatı, Yorumları Bilgirize M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunun gibi bir şey mi?
PawnF dedi: Merhaba. M.2 SSD'yi montajlarken destek vidası gerekiyor fakat bulamıyorum nereden çıkar? Alttaki soketi söktüm ama bulamadım vidayı. Eki Görüntüle 2478745 Genişletmek için tıkla... Bilgirize M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti - Fiyatı, Yorumları Bilgirize M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunun gibi bir şey mi?
PawnF Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #3 ferat.2 dedi: Bilgirize M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti - Fiyatı, Yorumları Bilgirize M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunun gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Yok. Sadece SSD ve PC'nin kendisi var. Dosya Ekleri IMG_1117.jpeg 130,9 KB · Görüntüleme: 26 IMG_1116.jpeg 136 KB · Görüntüleme: 25 IMG_1117.jpeg 130,9 KB · Görüntüleme: 18
ferat.2 dedi: Bilgirize M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti - Fiyatı, Yorumları Bilgirize M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunun gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Yok. Sadece SSD ve PC'nin kendisi var.
ferat.2 Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #4 PawnF dedi: Yok. Sadece SSD ve PC'nin kendisi var. Genişletmek için tıkla... SSD'yi takcak yermi bulamadınız tam anlayamadım.
PawnF dedi: Yok. Sadece SSD ve PC'nin kendisi var. Genişletmek için tıkla... SSD'yi takcak yermi bulamadınız tam anlayamadım.
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 922 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 27 Nisan 2025 #5 ferat.2 dedi: SSD'yi takcak yermi bulamadınız tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, hocam SSD almış ama içinden vidası çıkmamış acaba nerede olabilir diye soruyor bize. PawnF dedi: Merhaba. M.2 SSD'yi montajlarken destek vidası gerekiyor fakat bulamıyorum nereden çıkar? Alttaki soketi söktüm ama bulamadım vidayı. Eki Görüntüle 2478745 Genişletmek için tıkla... Anakartınız 0 ise hocam bir kutusuna bakın.
ferat.2 dedi: SSD'yi takcak yermi bulamadınız tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, hocam SSD almış ama içinden vidası çıkmamış acaba nerede olabilir diye soruyor bize. PawnF dedi: Merhaba. M.2 SSD'yi montajlarken destek vidası gerekiyor fakat bulamıyorum nereden çıkar? Alttaki soketi söktüm ama bulamadım vidayı. Eki Görüntüle 2478745 Genişletmek için tıkla... Anakartınız 0 ise hocam bir kutusuna bakın.
ferat.2 Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #6 PawnF dedi: Yok. Sadece SSD ve PC'nin kendisi var. Genişletmek için tıkla... Anakartında 2 Slot var galiba gördüğüm kadarıyla
PawnF dedi: Yok. Sadece SSD ve PC'nin kendisi var. Genişletmek için tıkla... Anakartında 2 Slot var galiba gördüğüm kadarıyla
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 922 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 27 Nisan 2025 #7 Ya da hocam ilk skote takın ekran kartının altında kalmış görmediyseniz.
ferat.2 Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #8 by67 dedi: Ya da hocam ilk skote takın ekran kartının altında kalmış görmediyseniz. Genişletmek için tıkla... Galiba altındakini soruyor üstündekini görmemiş kapaklı olanı.
by67 dedi: Ya da hocam ilk skote takın ekran kartının altında kalmış görmediyseniz. Genişletmek için tıkla... Galiba altındakini soruyor üstündekini görmemiş kapaklı olanı.
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 922 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 27 Nisan 2025 #9 ferat.2 dedi: Galiba altındakini soruyor üstündekini görmemiş kapaklı olanı. Genişletmek için tıkla... Evet fark ettim hocam altındakinin vidası genellikle kutusunda olur.
ferat.2 dedi: Galiba altındakini soruyor üstündekini görmemiş kapaklı olanı. Genişletmek için tıkla... Evet fark ettim hocam altındakinin vidası genellikle kutusunda olur.
girdapp Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 134 Çözümler 1 27 Nisan 2025 #10 Anakartın kutusunda olabilir iyi bakın, Vida değil de şu tarz bir şey de olabilir tutturmak için.