M.2 SSD dönüştürücü önerisi

ozgurcnky

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben "A520M k v2" anakartını kullanıyorum ve halihazırda takılı bir M.2 SSD var fakat depolama alanı bana yetmediği için yeni bir M.2 SSD almak istiyorum. Ama anakartımda daha fazla M.2 SSD yeri yok bunun için M.2 SSD dönüştürücüsü almak istiyorum fakat bu konuda pek bir bilgim yok. Bu dönüştürücüler M.2 SSD'nin hızını etkiler mi? Ve bir dönüştürücü önerebilir misiniz?

Merhaba ben "A520M k v2" anakartını kullanıyorum ve halihazırda takılı bir M.2 SSD var fakat depolama alanı bana yetmediği için yeni bir M.2 SSD almak istiyorum. Ama anakartımda daha fazla M.2 SSD yeri yok bunun için M.2 SSD dönüştürücüsü almak istiyorum fakat bu konuda pek bir bilgim yok. Bu dönüştürücüler M.2 SSD'nin hızını etkiler mi? Ve bir dönüştürücü önerebilir misiniz?

Herhangi bir şey alabilirsiniz şu olur mesela.

PCI-e X1 slotunuz varmış bir tane.
Şu şekilde bir ürün var belki işinize bu yarar ama X1 slotunuzun önünün açık olması lazım bazen ekran kartı o slotu kapatabiliyor bir kontrol edin.
Herhangi bir şey alabilirsiniz şu olur mesela.
Olmayabilir anakartta X4 slotu yok sanırsam.

Anakartınız PCI-e 3.0 X1 hızında extra yeri var oraya takabilirsiniz.
Bunlarda biri işinizi görecektir. Bütçeniz uygunsa soğutucuda alırsanız iyi olur yanında.

PCI-e X1 slotunuz varmış bir tane.
Şu şekilde bir ürün var belki işinize bu yarar ama X1 slotunuzun önünün açık olması lazım bazen ekran kartı o slotu kapatabiliyor bir kontrol edin.

Olmayabilir anakartta X4 slotu yok sanırsam.

Aynen hocam onu fark etmemişim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı