lionex35 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 430 Çözümler 1 Perşembe 19:15 #1 Emir M. dedi: Bir süredir takip ediyordum, 2700'den 2200'e düşmüş. DRAM'sız, oyun ve depolama için güzel bir SSD. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... roxy1881 dedi: Fiyatı gayet iyi. İçerisine işletim sistemi kurmayacaksanız alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu M.2 SSD dönüştürücü ile kullanmak istiyorum. M.2 SSD dönüştürücü önerir misiniz?
Emir M. dedi: Bir süredir takip ediyordum, 2700'den 2200'e düşmüş. DRAM'sız, oyun ve depolama için güzel bir SSD. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... roxy1881 dedi: Fiyatı gayet iyi. İçerisine işletim sistemi kurmayacaksanız alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu M.2 SSD dönüştürücü ile kullanmak istiyorum. M.2 SSD dönüştürücü önerir misiniz?
roxy1881 Hectopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.099 Makaleler 1 Çözümler 87 Yer İstanbul Perşembe 19:19 #2 lionex35 dedi: Hocam bunu M.2 SSD dönüştürücü ile kullanmak istiyorum. M.2 SSD dönüştürücü önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü özelliklerini incele, 179,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
lionex35 dedi: Hocam bunu M.2 SSD dönüştürücü ile kullanmak istiyorum. M.2 SSD dönüştürücü önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-AC-PEM1X PCI Dönüştürücü özelliklerini incele, 179,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com