Yaklaşık 4 ay önce bir PC topladım ve sistemde https://www.incehesap.com/xpg-ssd-5...-3500-2300mb-asx8200pnp-512gt-c-fiyati-44072/ buNVME M.2 ssd'yi kullanıyorum.Bu zamana kadar vadettiği gibi 3.5 gb okuma ve 2.5 gb yazma veriyordu ama şimdi yeni fark ettim ki artık performansı düştü ve okuma 2.5 oldu.Dolulukla alakası var mı diyeceğim daha %50 dolu.O yüzden Firmware update yapmak istiyorum.
Ben de dün yapmıştım ve o uyarıyı sallamadım hiç, 2 saniye sürdü, bir şey olmadı. Ama illaki küçük de olsa bir ihtimal var demek ki, üretici boşuna o uyarıyı koymaz.
Ben de dün yapmıştım ve o uyarıyı sallamadım hiç, 2 saniye sürdü, bir şey olmadı. Ama illaki küçük de olsa bir ihtimal var demek ki, üretici boşuna o uyarıyı koymaz.
Benimki Kingston, direk program arayüzünden yapılıyordu. Sizinkini tam bilmiyorum ama sanırım oradan modelinizi seçip, ''Download'' dedikten sonra ToolBox'ı indirmeniz gerek.
@toomanynights SSD stabilitesi ve hızının düşmemesi için yapmalısınız.
Benimki Kingston, direk program arayüzünden yapılıyordu. Sizinkini tam bilmiyorum ama sanırım oradan modelinizi seçip, ''Download'' dedikten sonra ToolBox'ı indirmeniz gerek.
@toomanynights SSD stabilitesi ve hızının düşmemesi için yapmalısınız.