M.2 SSD format sonrası eski HDD görünmüyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Zamanında bendede olmuştu bu video ile çözmüştüm

Benim sorunum bu değil zaten böyle olsa çoktan anlaşılır. Benim sorunum HDD hiç görünmüyor. Bilgisayarda M.2 ile açılınca sanki eski sistemin olduğu HDD hiç yokmuş gibi görünüyor.

Benim sorunum bu değil zaten böyle olsa çoktan anlaşılır. Benim sorunum HDD hiç görünmüyor. Bilgisayarda M.2 ile açılınca sanki eski sistemin olduğu HDD hiç yokmuş gibi görünüyor.

HDD içinde işletim sistemi var mı?

HDD içinde işletim sistemi var mı?

2 adet HDD var birisinde hazırda kullandığım Windows 10 diğerinde ise sadece dosyalarım. Yeni aldığım M.2 diske HDD'nin içindeki işletim sistemini klonlamaya çalışıyorum.

2 adet HDD var birisinde hazırda kullandığım Windows 10 diğerinde ise sadece dosyalarım. Yeni aldığım M.2 diske HDD'nin içindeki işletim sistemini klonlamaya çalışıyorum.

Temiz kurulum olarak kursanıza böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.

Temiz kurulum olarak kursanıza böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.

Sorun bu değil işte temiz kurulum zaten yaptım fakat klonlama yapmayacak olsam bile sistem yine HDD'yi görmediği için depolama amaçlı da kullanamıyorum.

Sorun bu değil işte temiz kurulum zaten yaptım fakat klonlama yapmayacak olsam bile sistem yine HDD'yi görmediği için depolama amaçlı da kullanamıyorum.

İstersen biçimlendirme yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…