C Canhan Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #1 Merhaba M.2 SSD görmüyor bilgisayarım ışıgı yanmıyor. M.2 SSD kasada da kırmızı ışık yanıyor hard diske kurulu şu anda Windows aygıt yöneticisine falan da baktım gözükmüyor M.2 SSD. BIOS'u da varsayılan ayarlar yaptım işe yaramadı. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2025
Merhaba M.2 SSD görmüyor bilgisayarım ışıgı yanmıyor. M.2 SSD kasada da kırmızı ışık yanıyor hard diske kurulu şu anda Windows aygıt yöneticisine falan da baktım gözükmüyor M.2 SSD. BIOS'u da varsayılan ayarlar yaptım işe yaramadı.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 12 Mayıs 2025 #2 M.2 NVME portuna M2 Sata taktı iseniz gözükmez. SSD arızalı olabilir veya sokete toz kaçmış olabilir.
M.2 NVME portuna M2 Sata taktı iseniz gözükmez. SSD arızalı olabilir veya sokete toz kaçmış olabilir.
C Canhan Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #3 avkila.tech dedi: M.2 NVME portuna M2 Sata taktı iseniz gözükmez. SSD arızalı olabilir veya sokete toz kaçmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Garantiye mi göndereyim? Yoksa sok cıkar falan deneyeyim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2025
avkila.tech dedi: M.2 NVME portuna M2 Sata taktı iseniz gözükmez. SSD arızalı olabilir veya sokete toz kaçmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Garantiye mi göndereyim? Yoksa sok cıkar falan deneyeyim mi?
C Conta Picopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 366 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #4 Disk yönetimi kısmından ayarlama yaptınız mı?
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 12 Mayıs 2025 #5 Canhan dedi: Garantiye mi göndereyim? Yoksa sok cıkar falan deneyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Sok cikar dene. Soketi temizle geri tak. Ayrica taktigin SSD ve anakartinin ne oldugunu soyleyebilir misin? Conta dedi: Disk yönetimi kısmından ayarlama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta bile gozukmuyor diyor arkadas. Windows ici bir sorun oldugunu sanmiyorum. Isiklari da yanmiyormus. Sorun fiziksel gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2025
Canhan dedi: Garantiye mi göndereyim? Yoksa sok cıkar falan deneyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Sok cikar dene. Soketi temizle geri tak. Ayrica taktigin SSD ve anakartinin ne oldugunu soyleyebilir misin? Conta dedi: Disk yönetimi kısmından ayarlama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta bile gozukmuyor diyor arkadas. Windows ici bir sorun oldugunu sanmiyorum. Isiklari da yanmiyormus. Sorun fiziksel gibi.
C Canhan Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #6 avkila.tech dedi: Sok cikar dene. Soketi temizle geri tak. Ayrica taktigin SSD ve anakartinin ne oldugunu soyleyebilir misin? BIOS'ta bile gozukmuyor diyor arkadas. Windows ici bir sorun oldugunu sanmiyorum. Isiklari da yanmiyormus. Sorun fiziksel gibi. Genişletmek için tıkla... Esonic B450DA'1 sanırsam. cıkar takta yaptım calışmadı garantiye yolayacam Son düzenleme: 12 Mayıs 2025
avkila.tech dedi: Sok cikar dene. Soketi temizle geri tak. Ayrica taktigin SSD ve anakartinin ne oldugunu soyleyebilir misin? BIOS'ta bile gozukmuyor diyor arkadas. Windows ici bir sorun oldugunu sanmiyorum. Isiklari da yanmiyormus. Sorun fiziksel gibi. Genişletmek için tıkla... Esonic B450DA'1 sanırsam. cıkar takta yaptım calışmadı garantiye yolayacam
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 12 Mayıs 2025 #7 Canhan dedi: Eki Görüntüle 2489387 Esonic B450DA'1 sanırsam. cıkar takta yaptım calışmadı garantiye yolayacam Genişletmek için tıkla... M.2 SSD SATA mı NVME mi?
Canhan dedi: Eki Görüntüle 2489387 Esonic B450DA'1 sanırsam. cıkar takta yaptım calışmadı garantiye yolayacam Genişletmek için tıkla... M.2 SSD SATA mı NVME mi?
C Canhan Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #8 avkila.tech dedi: M.2 SSD SATA mı NVMe mi? Genişletmek için tıkla... m2 NVME
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 12 Mayıs 2025 #9 Canhan dedi: Eki Görüntüle 2489387 Esonic B450DA'1 sanırsam. cıkar takta yaptım calışmadı garantiye yolayacam Genişletmek için tıkla... Muhtemelen nvme sürücüsü bozuk garantiye yollayın.
Canhan dedi: Eki Görüntüle 2489387 Esonic B450DA'1 sanırsam. cıkar takta yaptım calışmadı garantiye yolayacam Genişletmek için tıkla... Muhtemelen nvme sürücüsü bozuk garantiye yollayın.
C Canhan Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #10 avkila.tech dedi: Muhtemelen nvme sürücüsü bozuk garantiye yollayın. Genişletmek için tıkla... m2 ssd gönderin degişelim dendi bi bilgisayarcıyada baktırıcam
avkila.tech dedi: Muhtemelen nvme sürücüsü bozuk garantiye yollayın. Genişletmek için tıkla... m2 ssd gönderin degişelim dendi bi bilgisayarcıyada baktırıcam