3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 3 Mayıs 2022 #11 Khaze dedi: Bilgisayarı sıfırdan topladım yaklasık 2 ay oldu sadece M.2'ye kuruluydu. Sistemsel olduğunu düsünüyorum ama tavsiyeniz en son çare. Genişletmek için tıkla... BIOS'unuz güncel mi? BIOS bile göremiyorsa yazılımında sorun olabilir. Tamire götürmeden BIOS güncelleyebilirsiniz. (yeni sürüm varsa.)
Khaze dedi: Bilgisayarı sıfırdan topladım yaklasık 2 ay oldu sadece M.2'ye kuruluydu. Sistemsel olduğunu düsünüyorum ama tavsiyeniz en son çare. Genişletmek için tıkla... BIOS'unuz güncel mi? BIOS bile göremiyorsa yazılımında sorun olabilir. Tamire götürmeden BIOS güncelleyebilirsiniz. (yeni sürüm varsa.)
Khaze Yoctopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #12 378352 dedi: BIOS'unuz güncel mi? BIOS bile göremiyorsa yazılımında sorun olabilir. Tamire götürmeden BIOS güncelleyebilirsiniz. (yeni sürüm varsa.) Genişletmek için tıkla... En son sürüme güncellemiştim zaten
378352 dedi: BIOS'unuz güncel mi? BIOS bile göremiyorsa yazılımında sorun olabilir. Tamire götürmeden BIOS güncelleyebilirsiniz. (yeni sürüm varsa.) Genişletmek için tıkla... En son sürüme güncellemiştim zaten
3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 4 Mayıs 2022 #13 Khaze dedi: En son sürüme güncellemiştim zaten. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözüm yolu yok sanırsam.
Khaze dedi: En son sürüme güncellemiştim zaten. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözüm yolu yok sanırsam.
Khaze Yoctopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #14 378352 dedi: Başka bir çözüm yolu yok sanırsam. Genişletmek için tıkla... ilginiz için teşekkürler ))
378352 dedi: Başka bir çözüm yolu yok sanırsam. Genişletmek için tıkla... ilginiz için teşekkürler ))