Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar, bugün M.2 SSD aldım ve yanında alüminyum soğutucu da aldım. Sizce işe yarar mı? Yorumlarda 6-7 derece fark etti falan diyorlar. Kasamda 5 fan var 2 egzoz 3 içeri üflüyor.
Arkadaşlar, bugün M.2 SSD aldım ve yanında alüminyum soğutucu da aldım. Sizce işe yarar mı? Yorumlarda 6-7 derece fark etti falan diyorlar. Kasamda 5 fan var 2 egzoz 3 içeri üflüyor.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.391 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #2 Velihan33 dedi: Arkadaşlar, bugün M.2 SSD aldım ve yanında alüminyum soğutucu da aldım. Sizce işe yarar mı? Yorumlarda 6-7 derece fark etti falan diyorlar. Kasamda 5 fan var 2 egzoz 3 içeri üflüyor. Genişletmek için tıkla... SSD için soğutucu bence çok lüks bir şey. Tam bilgi sahibi değilim fakat soğutucular sanırsam yüksek modellerde ısınma için alınıyor. Ben sizin yerinizde olsam almışken deneyip keyfine bakardım. Güle güle kullanın.
Velihan33 dedi: Arkadaşlar, bugün M.2 SSD aldım ve yanında alüminyum soğutucu da aldım. Sizce işe yarar mı? Yorumlarda 6-7 derece fark etti falan diyorlar. Kasamda 5 fan var 2 egzoz 3 içeri üflüyor. Genişletmek için tıkla... SSD için soğutucu bence çok lüks bir şey. Tam bilgi sahibi değilim fakat soğutucular sanırsam yüksek modellerde ısınma için alınıyor. Ben sizin yerinizde olsam almışken deneyip keyfine bakardım. Güle güle kullanın.
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 9 Aralık 2023 #3 Velihan33 dedi: Arkadaşlar, bugün M.2 SSD aldım ve yanında alüminyum soğutucu da aldım. Sizce işe yarar mı? Yorumlarda 6-7 derece fark etti falan diyorlar. Kasamda 5 fan var 2 egzoz 3 içeri üflüyor. Genişletmek için tıkla... Olsada olur, olmasa da olur çok ısınan bir SSD değilse.
Velihan33 dedi: Arkadaşlar, bugün M.2 SSD aldım ve yanında alüminyum soğutucu da aldım. Sizce işe yarar mı? Yorumlarda 6-7 derece fark etti falan diyorlar. Kasamda 5 fan var 2 egzoz 3 içeri üflüyor. Genişletmek için tıkla... Olsada olur, olmasa da olur çok ısınan bir SSD değilse.
Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #4 Mustafa773 dedi: Olsada olur, olmasa da olur çok ısınan bir SSD değilse. Genişletmek için tıkla... 970 evo plus.
Mustafa773 dedi: Olsada olur, olmasa da olur çok ısınan bir SSD değilse. Genişletmek için tıkla... 970 evo plus.
Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 9 Aralık 2023 #5 Velihan33 dedi: 970 EVO Plus. Genişletmek için tıkla... Bende de 970 EVO Plus var ısınan bir SSD değil soğutucuya hiç gerek yok.
Velihan33 dedi: 970 EVO Plus. Genişletmek için tıkla... Bende de 970 EVO Plus var ısınan bir SSD değil soğutucuya hiç gerek yok.