Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 24 Mart 2024 #1 980 Pro icerisinden vida çıkar mı? Anakartin kutusunda vida falan yok. Ve nasıl bir vida almalıyım? Attigim fotografta vida takacagim yerde etiket gibi bir şey var o çikiyor herhalde altinda var midir? Cikmiyorsa bosuna elle miyim?
980 Pro icerisinden vida çıkar mı? Anakartin kutusunda vida falan yok. Ve nasıl bir vida almalıyım? Attigim fotografta vida takacagim yerde etiket gibi bir şey var o çikiyor herhalde altinda var midir? Cikmiyorsa bosuna elle miyim?
Çözüm GFYT 24 Mart 2024 Hagu dedi: Hocam editledim bakar misiniz? Rehber falan var midir? Yardimci olacak video? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hagu dedi: Hocam editledim bakar misiniz? Rehber falan var midir? Yardimci olacak video? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BY.Master Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 199 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ=13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13500H RAM=16GB RTX 3050 6GB KİNGSTON NVME1TB.M2SSD VİCTUS 15 FA-1008NT Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2024 #2 Hagu dedi: 980 Pro icerisinden vida çıkar mı? Anakartin kutusunda vida falan yok. Ve nasıl bir vida almalıyım? Eki Görüntüle 2149543 Genişletmek için tıkla... Vida çıkmaz vidanın anakart kutusundan çıkması lazım Artı 0 Eksi
Hagu dedi: 980 Pro icerisinden vida çıkar mı? Anakartin kutusunda vida falan yok. Ve nasıl bir vida almalıyım? Eki Görüntüle 2149543 Genişletmek için tıkla... Vida çıkmaz vidanın anakart kutusundan çıkması lazım
Officer Majima Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 448 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse RX6600 Ryzen 5 5600 16GB Kingston Fury Beast Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #3 Vidaya gerek yok o dönen plastik parça ile tuttur SSD'yi. Artı 0 Eksi
KS KS Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 24 Mart 2024 #4 Hocam editledim bakar misiniz? Officer Majima dedi: Vidaya gerek yok o dönen plastik parça ile tuttur SSD'yi. Genişletmek için tıkla... Rehber falan var midir? Yardimci olacak video? Artı 0 Eksi
Hocam editledim bakar misiniz? Officer Majima dedi: Vidaya gerek yok o dönen plastik parça ile tuttur SSD'yi. Genişletmek için tıkla... Rehber falan var midir? Yardimci olacak video?
Officer Majima Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 448 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse RX6600 Ryzen 5 5600 16GB Kingston Fury Beast Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #5 Vida girişi yok bazı anakartlarda o plastik şeyle tutturuluyor bu da öyle sanırım. SSD'yi tak o şeyi çevir oluyor zaten basit. Artı 0 Eksi
Vida girişi yok bazı anakartlarda o plastik şeyle tutturuluyor bu da öyle sanırım. SSD'yi tak o şeyi çevir oluyor zaten basit.
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.411 Çözümler 21 24 Mart 2024 #6 Oradaki plastik parçayı döndürerek sabitleyebiliyorsun. Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.105 Makaleler 1 Çözümler 576 24 Mart 2024 #7 Hagu dedi: Hocam editledim bakar misiniz? Rehber falan var midir? Yardimci olacak video? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Hagu dedi: Hocam editledim bakar misiniz? Rehber falan var midir? Yardimci olacak video? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 24 Mart 2024 #8 GFYT dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam simdi anladim. O parçayi yukari cekip çıkaracağım sonra SSD'yi takinca yuvaya gecireceğim. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam simdi anladim. O parçayi yukari cekip çıkaracağım sonra SSD'yi takinca yuvaya gecireceğim.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.105 Makaleler 1 Çözümler 576 24 Mart 2024 #9 Hagu dedi: Çok teşekkürler hocam simdi anladim. O parçayi yukari cekip çıkaracağım sonra SSD'yi takinca yuvaya gecireceğim. Genişletmek için tıkla... Sorunun cozuldugune sevindim. Artı 0 Eksi
Hagu dedi: Çok teşekkürler hocam simdi anladim. O parçayi yukari cekip çıkaracağım sonra SSD'yi takinca yuvaya gecireceğim. Genişletmek için tıkla... Sorunun cozuldugune sevindim.