Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 8 Nisan 2024 #1 512 GB SSD var ama yetmiyor. Hard Disk alıp Forza gibi oyunları indirmeyi düşünüyorum. Performans noktasında sorun yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024
512 GB SSD var ama yetmiyor. Hard Disk alıp Forza gibi oyunları indirmeyi düşünüyorum. Performans noktasında sorun yaşar mıyım?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.170 Makaleler 1 Çözümler 587 8 Nisan 2024 #2 Performans degismez, yükleme süreleri artar.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 8 Nisan 2024 #3 Yavaş açılma ve dokuların yüklenmemesi gibi sorunlar ile karşılaşabilirsin.
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.057 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #4 Yeni nesil oyunlarda eski mekanik meretleri önermiyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yeni nesil oyunlarda eski mekanik meretleri önermiyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.058 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #5 Hikaye oyunları indirmek için hdd alinabilir.
Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 8 Nisan 2024 #6 O zamam 512 GB SATA SSD mi 1TB hard disk mi? Burak2134 dedi: Hikaye oyunları indirmek için HDD alinabilir. Genişletmek için tıkla... Online ve hızlı oyunları SSD'ye kurulu zaten alırsam hard disk ya da SATA Forza ve geri kalan boyutu büyük eski oyunları indirmeyi düşünüyorum.
O zamam 512 GB SATA SSD mi 1TB hard disk mi? Burak2134 dedi: Hikaye oyunları indirmek için HDD alinabilir. Genişletmek için tıkla... Online ve hızlı oyunları SSD'ye kurulu zaten alırsam hard disk ya da SATA Forza ve geri kalan boyutu büyük eski oyunları indirmeyi düşünüyorum.
Y yuzu Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #7 GFYT dedi: Performans degismez, yükleme süreleri artar. Genişletmek için tıkla... mesela nfs 2015 oyununda hdd de bianda yollar kayboluyo araba harita altına falan düşüyo. ssd de hiç olmadı. başıma geldi
GFYT dedi: Performans degismez, yükleme süreleri artar. Genişletmek için tıkla... mesela nfs 2015 oyununda hdd de bianda yollar kayboluyo araba harita altına falan düşüyo. ssd de hiç olmadı. başıma geldi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.170 Makaleler 1 Çözümler 587 8 Nisan 2024 #8 yuzu dedi: Mesela NFS 2015 oyununda HDD de bir anda yollar kayboluyor araba harita altına falan düşüyor. SSD de hiç olmadı. Başıma geldi. Genişletmek için tıkla... HDD'nin ne kadar saglıklı olduguyla alakalı o dedigin olay, bad sector-RPM hızı vs.
yuzu dedi: Mesela NFS 2015 oyununda HDD de bir anda yollar kayboluyor araba harita altına falan düşüyor. SSD de hiç olmadı. Başıma geldi. Genişletmek için tıkla... HDD'nin ne kadar saglıklı olduguyla alakalı o dedigin olay, bad sector-RPM hızı vs.
Y yuzu Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #9 GFYT dedi: HDD'nin ne kadar saglıklı olduguyla alakalı o dedigin olay, bad sector-RPM hızı vs. Genişletmek için tıkla... Bilmem onunda alakası olabilir. İnternette aynı oyunda aynı sorunları yaşayan HDD kullanıcları var bende HDD'den olduğunu öyle anlamıştım.
GFYT dedi: HDD'nin ne kadar saglıklı olduguyla alakalı o dedigin olay, bad sector-RPM hızı vs. Genişletmek için tıkla... Bilmem onunda alakası olabilir. İnternette aynı oyunda aynı sorunları yaşayan HDD kullanıcları var bende HDD'den olduğunu öyle anlamıştım.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.619 Çözümler 35 8 Nisan 2024 #10 WD 1TB HDD ile GTA 5(hikaye) CS2, Destiny ve CP2077 oynuyorum son dönemlerde. Bir sıkıntısını görmedim. GTA 5 girişte yüklemesi nispeten biraz uzun sürüyor onun dışındaki oyunlarda sorun yok. Bütçe varsa SSD yoksa iyi bir HDD'de iş görüyor.
WD 1TB HDD ile GTA 5(hikaye) CS2, Destiny ve CP2077 oynuyorum son dönemlerde. Bir sıkıntısını görmedim. GTA 5 girişte yüklemesi nispeten biraz uzun sürüyor onun dışındaki oyunlarda sorun yok. Bütçe varsa SSD yoksa iyi bir HDD'de iş görüyor.