M.2 SSD ile Hard Disk arasında oyunlarda performans farkı var mı?

Efe1674

Hectopat
Yer
Antalya
512 GB SSD var ama yetmiyor. Hard Disk alıp Forza gibi oyunları indirmeyi düşünüyorum. Performans noktasında sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yavaş açılma ve dokuların yüklenmemesi gibi sorunlar ile karşılaşabilirsin.

Yeni nesil oyunlarda eski mekanik meretleri önermiyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hikaye oyunları indirmek için hdd alinabilir.

O zamam 512 GB SATA SSD mi 1TB hard disk mi?

Hikaye oyunları indirmek için HDD alinabilir.

Online ve hızlı oyunları SSD'ye kurulu zaten alırsam hard disk ya da SATA Forza ve geri kalan boyutu büyük eski oyunları indirmeyi düşünüyorum.

Performans degismez, yükleme süreleri artar.
mesela nfs 2015 oyununda hdd de bianda yollar kayboluyo araba harita altına falan düşüyo. ssd de hiç olmadı. başıma geldi

HDD'nin ne kadar saglıklı olduguyla alakalı o dedigin olay, bad sector-RPM hızı vs.

Bilmem onunda alakası olabilir. İnternette aynı oyunda aynı sorunları yaşayan HDD kullanıcları var bende HDD'den olduğunu öyle anlamıştım.

WD 1TB HDD ile GTA 5(hikaye) CS2, Destiny ve CP2077 oynuyorum son dönemlerde. Bir sıkıntısını görmedim. GTA 5 girişte yüklemesi nispeten biraz uzun sürüyor onun dışındaki oyunlarda sorun yok. Bütçe varsa SSD yoksa iyi bir HDD'de iş görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…