Arkadaşlar merhaba. Şu an sistemim de SanDisk 500GB M.2 SSD var ama yetmiyor. Yeni SSD almak istiyorum M.2 SSD'ler biraz pahalı. Normal 500GB SSD alsam bir sıkıntı olur mu? İkisini aynı anda kullansam bir sıkıntı olmazsa SSD önerir misiniz fiyat performans?
Arkadaşlar merhaba. Şu an sistemim de SanDisk 500GB M.2 SSD var ama yetmiyor. Yeni SSD almak istiyorum M.2 SSD'ler biraz pahalı. Normal 500GB SSD alsam bir sıkıntı olur mu? İkisini aynı anda kullansam bir sıkıntı olmazsa SSD önerir misiniz fiyat performans?
Normal SSD dediğiniz kutu gibi olanlar SATA veri yolu kullanıyor ve 4 tane kablo girişiniz var. 4 farklı SATA SSD yada HDD takabilirsiniz yani, sorun olmaz.
@mesut00 bir sorun olmaz ama SATA SSD ile M.2 fiyatları arasında çok bir fark yok gibi yinde çok ucuza SATA SSD bulduysanız alın toplam 4 SATA girişi var anakartta HDD veya SATA SSD takabilirsiniz tabii bunun için SATA kablonuz olması lazım.
Normal SSD dediğiniz kutu gibi olanlar SATA veri yolu kullanıyor ve 4 tane kablo girişiniz var. 4 farklı SATA SSD yada HDD takabilirsiniz yani, sorun olmaz.
Teşekkürler bir şey daha soracağım XPG Gammix D30 16 GB 3000MHz RAM'ım var 8 GB daha RAM almak istiyorum illaki aynı marka mı olması gerekiyor ve 3000 MHz olması şart mı bilginiz var mı acaba?