M.2 SSD ısınıyor

ByKurnaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün takacağım M.2 SSD'mi hızlı yardımcı olursanız sevinirim sıkıntı şu.
Ben yeni M.2 SSD aldım ve ilk defa kullanacağım uzun yıllardan sonra HDD kurtuluyorum ama bunu araştırırken birçok kişi ısınma sıkıntısı var kasa hava akışı şöyle olmazsa böyle olur pad olmazsa SSD de şöyle olur ne bileyim yüksek okuma yazma durumdanki M.2 SSD'lere şart soğutma vesaire vesaire gibi SSD geldiğinde içinden hiçbir şey çıkmadı pad falan yok yani bana aslı olan net bir şey söyleyebilir misiniz?
M.2 SSD: Mld M300 1TB NVMe 2280 GEN3x4 M.2 SSD (3300 MB okuma / 3100 MB yazma)
Anakart: B450M-A Pro Max.

50-60 derece kabul edilebilir bir sıcaklıktır. Yaz aylarında bu sıcaklıkları görüyorsanız sıkıntı yaşamazsınız.

Tabi mümkünse soğutucu blok alırsanız daha güzel olur.

Soğutucu blok sığar mı sığmazmı bilmiyorum daha kasayı açıp bakmadım bile M.2 slotu nerede diye daha önce kullanmadığım içinde sığar mı sığmazmı pek anlayamam doğrusu. Ama yeterli olur mu ki soğutucu blok çünkü bazıları diyor ekran kartının altındaysa vesaire daha çok ısınmaya yol açabilir pad vesaire akış iyi değilse diye benim kasamın ön 3 fanıda çalışmıyor çünkü.

İşte ne kadar ısınıyor bu M.2 SSD ne kadar ısınmıyor bilmiyorumda off akşamda takacağım padsiz soğutucusuz bir şey olur sonraki günler diye endişeleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…