Atasoy Onur Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #1 Merhaba, görseldeki gibi yeni M.2 aldım ama üstündeki uzun geldi. Kapatamadım, karta taktım vidasını uzun geldi. Vida almam mı gerekecek yoksa yanlış kurulum mu yaptım? Ve üstündekini takmadan kullansam sorun yaratır mı?
Merhaba, görseldeki gibi yeni M.2 aldım ama üstündeki uzun geldi. Kapatamadım, karta taktım vidasını uzun geldi. Vida almam mı gerekecek yoksa yanlış kurulum mu yaptım? Ve üstündekini takmadan kullansam sorun yaratır mı?
Çözüm Furkan Karagülle 13 Eylül 2023 SSD'deki vidayı sökün ve soğutucuyu üstüne uygun bir şekilde koyun. Soğutucu bloğun vida yuvasını kullanarak monte edin.
SSD'deki vidayı sökün ve soğutucuyu üstüne uygun bir şekilde koyun. Soğutucu bloğun vida yuvasını kullanarak monte edin.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 13 Eylül 2023 #2 O yukseltme vidasi kargaburun ile cikartip SSD'ne gore uygun yere takabilirdin. Gerci sanirim B550-A Pro kullaniyorsun boyle montaj yapmanda sorun yok ama yine de fotodaki vida garip geldi anakartin kutusundan cikan vida mi bu? Artı 0 Eksi
O yukseltme vidasi kargaburun ile cikartip SSD'ne gore uygun yere takabilirdin. Gerci sanirim B550-A Pro kullaniyorsun boyle montaj yapmanda sorun yok ama yine de fotodaki vida garip geldi anakartin kutusundan cikan vida mi bu?
KS KS Atasoy Onur Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #3 Kokona Shiki dedi: O yukseltme vidasi kargaburun ile cikartip SSD'ne gore uygun yere takabilirdin. Genişletmek için tıkla... Kartı sabitledim yükseltme vidası var orada. Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: O yukseltme vidasi kargaburun ile cikartip SSD'ne gore uygun yere takabilirdin. Genişletmek için tıkla... Kartı sabitledim yükseltme vidası var orada.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 13 Eylül 2023 #4 Atasoy Onur dedi: Kartı sabitledim yükseltme vidası var orada. Genişletmek için tıkla... O zaman kapatabilirsin kapagin uzun gelmesi sorun degil termal pedi her turlu SSD'ye deger zaten. Artı 0 Eksi
Atasoy Onur dedi: Kartı sabitledim yükseltme vidası var orada. Genişletmek için tıkla... O zaman kapatabilirsin kapagin uzun gelmesi sorun degil termal pedi her turlu SSD'ye deger zaten.
Furkan Karagülle Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 583 Çözümler 6 Yer Amasya, Türkiye 13 Eylül 2023 #5 SSD'deki vidayı sökün ve soğutucuyu üstüne uygun bir şekilde koyun. Soğutucu bloğun vida yuvasını kullanarak monte edin. Artı 0 Eksi Çözüm
SSD'deki vidayı sökün ve soğutucuyu üstüne uygun bir şekilde koyun. Soğutucu bloğun vida yuvasını kullanarak monte edin.
KS KS Atasoy Onur Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #6 Furkan Karagülle dedi: SSD'deki vidayı sökün ve soğutucuyu üstüne uygun bir şekilde koyun. Soğutucu bloğun vida yuvasını kullanarak monte edin. Genişletmek için tıkla... İlk öyle yaptım ama SSD altında kaymıştı. Artı 0 Eksi
Furkan Karagülle dedi: SSD'deki vidayı sökün ve soğutucuyu üstüne uygun bir şekilde koyun. Soğutucu bloğun vida yuvasını kullanarak monte edin. Genişletmek için tıkla... İlk öyle yaptım ama SSD altında kaymıştı.
Furkan Karagülle Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 583 Çözümler 6 Yer Amasya, Türkiye 13 Eylül 2023 #7 Atasoy Onur dedi: İlk öyle yaptım ama SSD altında kaymıştı. Genişletmek için tıkla... Tam monte ettiyseniz kolay kolay kaymaz aslında. Artı 0 Eksi
Atasoy Onur dedi: İlk öyle yaptım ama SSD altında kaymıştı. Genişletmek için tıkla... Tam monte ettiyseniz kolay kolay kaymaz aslında.