Arkadaşlar bu sisteme aşağıdaki M.2 SSD'yi taksam GPU'nun performansı düşer mi? Bir yerlerde M.2 SSD ve GPU'nun aynı hazneden beslendiğini okudum, bu da GPU'yu kötü etkileyebiliyormuş. Doğru mudur?
Bugün Samsung 970 Evo Plus 500 GB siparişi verdikten sonra anakartın sitesine baktım. Eğer yanlış anlamadıysam X4 veri yolu kullanıyormuş bu SSD'ler. Ekran kartımla paylaşacağı için performans düşmesi olur mu? Bir de 2 tane M.2 portu var hangisine takmam daha iyi olur? Biri işlemcinin dibinde...
Bugün Samsung 970 Evo Plus 500 GB siparişi verdikten sonra anakartın sitesine baktım. Eğer yanlış anlamadıysam X4 veri yolu kullanıyormuş bu SSD'ler. Ekran kartımla paylaşacağı için performans düşmesi olur mu? Bir de 2 tane M.2 portu var hangisine takmam daha iyi olur? Biri işlemcinin dibinde...
Yok hocam ondan bahsetmiyorum. Mesela bu hocamın söylediğine göre anakartın belli bir veriyolu kapasitesi var. Yaptığı hesaplamaya göre o kapasiteyi aşmıyor. Peki ben nasıl ulaşacağım bu bilgiye?
Yok hocam ondan bahsetmiyorum. Mesela bu hocamın söylediğine göre anakartın belli bir veriyolu kapasitesi var. Yaptığı hesaplamaya göre o kapasiteyi aşmıyor. Peki ben nasıl ulaşacağım bu bilgiye? Eki Görüntüle 813930