M.2 SSD kutusu ve 4 ila 8 TB'lık M.2 SSD önerisi

Bütçe
10-15k

hayaldeolan

Kilopat
Makaleler
1
Selamlar,

Kendime taşınabilir olarak kullanmak için 4 TB ile 8 TB arasında M.2 SSD ve M.2 SSD kutusu (kasası) arıyorum.
Her iki parça içinde; yüksek hızlı, uzun ömürlü, sağlam, güvenilir ve çok ısınmayan olsun istiyorum.​
Bütçem; 10-15k.​

Kutu olarak;
Bu iki parçayı gördüm. Fakat; Cooler Master çok kaba gibi ama yeni üretilen bir kutu olduğu için hızlı ve çok iyi soğutma yapıyor gibide duruyor. Elimdeki çift gözlü, fermuarlı, taşınabilir hard disk çantasının boyutu 15*11*5 cm ve buna sığar mı bilemedim?

SSD ve Kutu için öneriniz neler olur?

*Aslında taşınabilir SSD olan Samsung T7 modelinin 4 TB boyutlu olanı olsaydı direkt alacaktım.

Selamlar,

Kendime taşınabilir olarak kullanmak için 4 TB ile 8 TB arasında M.2 SSD ve M.2 SSD kutusu (kasası) arıyorum.
Her iki parça içinde; yüksek hızlı, uzun ömürlü, sağlam, güvenilir ve çok ısınmayan olsun istiyorum.​
Bütçem; 10-15k.​

Kutu olarak;
Bu iki parçayı gördüm. Fakat; Cooler Master çok kaba gibi ama yeni üretilen bir kutu olduğu için hızlı ve çok iyi soğutma yapıyor gibide duruyor. Elimdeki çift gözlü, fermuarlı, taşınabilir hard disk çantasının boyutu 15*11*5 cm ve buna sığar mı bilemedim?

SSD ve Kutu için öneriniz neler olur?

*Aslında taşınabilir SSD olan Samsung T7 modelinin 4 TB boyutlu olanı olsaydı direkt alacaktım.
Alibaba`da 200-300 dolara satiliyor m.2 4 TB ssd. 15 bin lira vermene gerek yok diye dusunuyorum.

Alibaba'dan bahsediyorum AliExpress'den degil. Net bir fiyatlandirmaya sahip degiller. Saticilara kendin sormalisin.

1692553575258.png

bir ornek mesela

al link: Shenzhen Fanxiang Information Technology Co., Ltd.

Son düzenleme:
Alibaba'dan bahsediyorum AliExpress'den degil. Net bir fiyatlandirmaya sahip degiller. Saticilara kendin sormalisin.
Anladım, fakat siz yazıyı okumadınız galiba.

Bahsettiğiniz ürünler için öneriniz yok mu?
Rastgele gidip Alibaba'dan 200-300 dolar arasına ürün mü bakayım?
Baktığım ürün nasıldır?... Nereden bileyim.

Teknik konuları çok iyi anlasam iyice araştırırdım. Burada konu açıp sormazdım. Forum içinde bu konularda bilgi sahibi olan birileri vardır diye sorayım dedim.

Teknik konuları çok iyi anlasam iyice araştırırdım. Burada konu açıp sormazdım.
Fanxiang kaliteli marka. Cinli olduguna bakma. 2 TB`lik bir tane ssd aldim 1.5 PB veri yazmama ragmen hala iyi performans veriyor.

Alibaba`da 200-300 dolara satiliyor m.2 4 TB ssd. 15 bin lira vermene gerek yok diye dusunuyorum.
200-300 dolara 60GB kıytırık bir sd kart öneriyorsun. Farkında mısın? Aliexpress'ten depolamaya dair hiç bir şey alınmaz.

Teknik konuları çok iyi anlasam iyice araştırırdım. Burada konu açıp sormazdım.
Hocam M.2 SSD istiyorsunuz anladığım kadarıyla ama taktığınız port önemli. 3.1 olabilir ama hangi versiyonu? 600MB/s hız alacaksanız gerek yok M.2'ye. Ayrıca kullanım amacınız nedir?

200-300 dolara 60GB kıytırık bir sd kart öneriyorsun. Farkında mısın? Aliexpress'ten depolamaya dair hiç bir şey alınmaz.

Hocam M.2 SSD istiyorsunuz anladığım kadarıyla ama taktığınız port önemli. 3.1 olabilir ama hangi versiyonu? 600MB/s hız alacaksanız gerek yok M.2'ye. Ayrıca kullanım amacınız nedir?
Aliexpress ve alibaba arasindaki farki bilmiyorsun. hele ki dedigim sirketin `verified` rozeti var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ayni sddyi kullaniyorum. Gayet de memnunum.

Aliexpress ve alibaba arasindaki farki bilmiyorsun. hele ki dedigim sirketin `verified` rozeti var.
Alibaba, aliexpress'in ortak olduğu şirketlerden birisi. Sadece toplu satış yapıyor. Bana mı anlatıyorsun bunları? Samsung 980 990 serileri varken taş gibi corsair, sandisk'ler varken noname çin malı mı öneriyorsun burada? Tamam dostum sen haklısın.

Ortalık karışmadan müdahale etmeye çalışayım.

Aliexpress'ten depolamaya dair hiç bir şey alınmaz
Arkadaş Aliexpress demedi zaten Alibaba dedi.

M.2 SSD ve taşınabilir hale getirmek için kutu istiyorum. Sadece M.2 SSD değil yani.

*Müdahale etmeyi başaramadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı