Ryze0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #11 JakerT4 dedi: O zaman SSD alın. Sürprizbozan SATA SSD'yi satıp üstüne biraz para ekleyip hem M.2 SSD hem de RAM alamaz mısınız? Genişletmek için tıkla... Bilmem onu da sorayım RAM aldığım yer bir bilişim mağazası fiyat alayım onlardan. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2021
JakerT4 dedi: O zaman SSD alın. Sürprizbozan SATA SSD'yi satıp üstüne biraz para ekleyip hem M.2 SSD hem de RAM alamaz mısınız? Genişletmek için tıkla... Bilmem onu da sorayım RAM aldığım yer bir bilişim mağazası fiyat alayım onlardan.
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #12 Bence M2..
HLAB51 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 324 Çözümler 4 12 Aralık 2021 #13 Depolama çok acil değilse RAM almak mantıklı.
Ryze0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #14 HLAB51 dedi: Depolama çok acil değilse RAM almak mantıklı. Genişletmek için tıkla... Çok acil değil ya ama son 30 GB yerim kaldı ya SSD'yi satıp M.2 almayı deneyeceğim. Olmazsa da RAM'dan sonra alacağım SSD'yi. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2021
HLAB51 dedi: Depolama çok acil değilse RAM almak mantıklı. Genişletmek için tıkla... Çok acil değil ya ama son 30 GB yerim kaldı ya SSD'yi satıp M.2 almayı deneyeceğim. Olmazsa da RAM'dan sonra alacağım SSD'yi.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 12 Aralık 2021 #15 RAM al SATA SSD varmış zaten ileride M.2 alırsın.
Ryze0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #16 zod1ax dedi: RAM al SATA SSD varmış zaten ileride M.2 alırsın. Genişletmek için tıkla... Satada Son 20 Gb Yer Kaldığı İçin M2 mi Alsam Dedim de Bilemiyorum Satayı Satmayı Deniyicem Satabilirsem Yerine M2 Alıcam
zod1ax dedi: RAM al SATA SSD varmış zaten ileride M.2 alırsın. Genişletmek için tıkla... Satada Son 20 Gb Yer Kaldığı İçin M2 mi Alsam Dedim de Bilemiyorum Satayı Satmayı Deniyicem Satabilirsem Yerine M2 Alıcam
OyunPortal TaklaKing Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 403 Çözümler 7 12 Aralık 2021 #17 Hangi oyunları oynuyorsun ve şu an oynadığın oyunlarda RAM'in yetiyor mu eğer RAM'in şimdilik yetiyorsa SSD almak daha mantıklı olabilir.
Hangi oyunları oynuyorsun ve şu an oynadığın oyunlarda RAM'in yetiyor mu eğer RAM'in şimdilik yetiyorsa SSD almak daha mantıklı olabilir.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Aralık 2021 #18 RAM daha iyi olur. Ama RAM için 500 TL çok fazla.
Ryze0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #19 OyunPortal TaklaKing dedi: Hangi oyunları oynuyorsun ve şu an oynadığın oyunlarda RAM'in yetiyor mu eğer RAM'in şimdilik yetiyorsa SSD almak daha mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 4 Fortnite Rust Valorant Oynuyorum Şu Anlık Ama Yer Olmadığı İçin Valorant la Rust u Sildim Forza Horizon Yüklüyorum Şuan
OyunPortal TaklaKing dedi: Hangi oyunları oynuyorsun ve şu an oynadığın oyunlarda RAM'in yetiyor mu eğer RAM'in şimdilik yetiyorsa SSD almak daha mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 4 Fortnite Rust Valorant Oynuyorum Şu Anlık Ama Yer Olmadığı İçin Valorant la Rust u Sildim Forza Horizon Yüklüyorum Şuan
OyunPortal TaklaKing Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 403 Çözümler 7 12 Aralık 2021 #20 Ryze0 dedi: Forza Horizon 4 Fortnite Rust Valorant oynuyorum şu anlık ama yer olmadığı için Valorant'la Rust'u sildim Forza Horizon yüklüyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Forza'da 8 GB RAM arada drop yapabilir biraz daha bütçeyi arttırabilirseniz RAM+idarelik 2.el HDD alabilirsiniz.
Ryze0 dedi: Forza Horizon 4 Fortnite Rust Valorant oynuyorum şu anlık ama yer olmadığı için Valorant'la Rust'u sildim Forza Horizon yüklüyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Forza'da 8 GB RAM arada drop yapabilir biraz daha bütçeyi arttırabilirseniz RAM+idarelik 2.el HDD alabilirsiniz.