X xaisel Hectopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #11 the Prodigy dedi: Alabilirsiniz, ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman Kioxia alacağım teşekkürler.
the Prodigy dedi: Alabilirsiniz, ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman Kioxia alacağım teşekkürler.
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.712 Makaleler 3 Çözümler 88 8 Şubat 2023 #12 xaisel dedi: Hocam peki Kioxia önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir önceki mesajımın son cümlesinde yazan Exceria G2 bir Kioxia modelidir. Alabilirsiniz.
xaisel dedi: Hocam peki Kioxia önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir önceki mesajımın son cümlesinde yazan Exceria G2 bir Kioxia modelidir. Alabilirsiniz.
X xaisel Hectopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #13 kaiser soze dedi: Bir önceki mesajımın son cümlesinde yazan Exceria G2 bir Kioxia modelidir. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir sorum olacaktı şu an Windows kendi SATA SSD'im de kurulu format atıp Windows'u M.2 SSD'ye kurmalı mıyım?
kaiser soze dedi: Bir önceki mesajımın son cümlesinde yazan Exceria G2 bir Kioxia modelidir. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir sorum olacaktı şu an Windows kendi SATA SSD'im de kurulu format atıp Windows'u M.2 SSD'ye kurmalı mıyım?
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.712 Makaleler 3 Çözümler 88 8 Şubat 2023 #14 xaisel dedi: Hocam son bir sorum olacaktı şu an Windows kendi SATA SSD'im de kurulu format atıp Windows'u M.2 SSD'ye kurmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Zorunda değilsiniz. Ancak yeni alacağınız model eskisinden daha üstün olacak muhtemelen. Dilerseniz ona kurun. Hatta klonlama ile taşımakta mümkün. Size kalmış.
xaisel dedi: Hocam son bir sorum olacaktı şu an Windows kendi SATA SSD'im de kurulu format atıp Windows'u M.2 SSD'ye kurmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Zorunda değilsiniz. Ancak yeni alacağınız model eskisinden daha üstün olacak muhtemelen. Dilerseniz ona kurun. Hatta klonlama ile taşımakta mümkün. Size kalmış.