M.2 SSD montajı nasıl yapılmalı?

197823

Kilopat
Arkadaşlar M.2 SSD siparişi verdim ve bugün geldi, içinden herhangi bir vida çıkmadı. Anakart kutusunun içinde bunları buldum, bu vidalar ile mi montaj edeceğim bir de hangilerini kullanmam gerek montajda? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• M2 SSD VİDA.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkürler, son olarak bir sorum daha olacaktı. Anakartımda iki adet m2 slotu bulunuyor. Biri ekran kartını içine alıyor, diğeri daha boşta aşağıda. Sizce hangisine takmalıyım ? Sıcaklık için falan aşağıdakine düşünüyorum ama yukarıdakine takarsam hız farkı olur mu aşağıda ki ile ?

Dosya Ekleri

• anakart.png
    594,4 KB · Görüntüleme: 63
İşlemci soketine en yakın olan (yukarıdaki) sokete takın, ekran kartınızın dışarıya attığı sıcak hava diski daha az etkileyecektir.

Çok teşekkürler, ben montaja kaçayım. Bir problem yaşarsam yine danışırım sizlere.

Ekran kartını çıkarıp 1. slota montajını sağladım ve şuan da bilgisayarı açtım. Disk kurulumunu yaptım. Yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…