T TheTugrul Femtopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 2 16 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar öncelikle günaydın, umarım herkes harika gir gün geçirir, M.2 SSD montajı yapılırken SSD'nin arkasındaki etiketi çıkarmaya gerek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2020
Arkadaşlar öncelikle günaydın, umarım herkes harika gir gün geçirir, M.2 SSD montajı yapılırken SSD'nin arkasındaki etiketi çıkarmaya gerek var mı?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 16 Eylül 2020 #2 Yok. Olduğu gibi montajını yapın.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #3 Etiket yapışık ise çıkarma. Ama termal ped ise çıkar.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 16 Eylül 2020 #4 Mehmet A dedi: Etiket yapışık ise çıkarma. Ama termal ped ise çıkar. Genişletmek için tıkla... Termal pedi niye çıkarsın? Asıl onu çıkarmaması lazım.
Mehmet A dedi: Etiket yapışık ise çıkarma. Ama termal ped ise çıkar. Genişletmek için tıkla... Termal pedi niye çıkarsın? Asıl onu çıkarmaması lazım.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #5 Ellie Williams dedi: Termal pedi niye çıkarsın? Asıl onu çıkarmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Termal ped in etiketini çıkarsın diyorum. Üstündeki bantı.
Ellie Williams dedi: Termal pedi niye çıkarsın? Asıl onu çıkarmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Termal ped in etiketini çıkarsın diyorum. Üstündeki bantı.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 16 Eylül 2020 #6 Mehmet A dedi: Termal ped in etiketini çıkarsın diyorum. Üstündeki bantı. Genişletmek için tıkla... Öyle söyleyin o zaman. Termal pedi çıkartın diyorsunuz direkt.
Mehmet A dedi: Termal ped in etiketini çıkarsın diyorum. Üstündeki bantı. Genişletmek için tıkla... Öyle söyleyin o zaman. Termal pedi çıkartın diyorsunuz direkt.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #7 Ellie Williams dedi: Öyle söyleyin o zaman. Termal pedi çıkartın diyorsunuz direkt. Genişletmek için tıkla... Etiketi çıkarmaya gerek varmı dedi ya. Bende termal ped var ise etiketi çıkar anlamında dedim. Yani etiketi baz aldım.
Ellie Williams dedi: Öyle söyleyin o zaman. Termal pedi çıkartın diyorsunuz direkt. Genişletmek için tıkla... Etiketi çıkarmaya gerek varmı dedi ya. Bende termal ped var ise etiketi çıkar anlamında dedim. Yani etiketi baz aldım.
FaWoRi Hectopat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #8 Eğer rahat çıkıyor ise çıkar ve ssd zarar vermiyorsa.