E emresekerr123 Decapat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 26 5 Ocak 2022 #1 SSD veya HDD modeli Samsung 970 Pro Anakart Asrock ab350m Merhabalar, M.2 SSD aldım, sıkmak için olan vida üstündemi değil mi anlayamadım. Resimdeki vida onun için mi çıkarıp onlamı sıkıcam? SSD'yi anakartın kutusu yok atmıştım. Eğer resimdeki değilse nereden alabilirim?
Merhabalar, M.2 SSD aldım, sıkmak için olan vida üstündemi değil mi anlayamadım. Resimdeki vida onun için mi çıkarıp onlamı sıkıcam? SSD'yi anakartın kutusu yok atmıştım. Eğer resimdeki değilse nereden alabilirim?
emretas006 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 638 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #2 Anakart kutu içerisinde vida çıkar ama atmışsın o resmini çektiğin vidayı sökme bir vida temin edip takabilirsin.
Anakart kutu içerisinde vida çıkar ama atmışsın o resmini çektiğin vidayı sökme bir vida temin edip takabilirsin.
Aolzarin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.332 Çözümler 5 Yer Kocaeli/Gebze 5 Ocak 2022 #3 O vida değil kanka. Onu sökme. m2 m.2 nvme SSD Montaj Vida Seti Fiyatları ve Özellikleri bunu alacaksın.
O vida değil kanka. Onu sökme. m2 m.2 nvme SSD Montaj Vida Seti Fiyatları ve Özellikleri bunu alacaksın.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 5 Ocak 2022 #4 Fotoğrafını attığınız vida anakart vidası. Onu sökmeyin, anakartın kasaya sabit şekilde durmasını sağlayan vidalardan biri. M2 SSD vidası temin edin.
Fotoğrafını attığınız vida anakart vidası. Onu sökmeyin, anakartın kasaya sabit şekilde durmasını sağlayan vidalardan biri. M2 SSD vidası temin edin.
Adım Fatih Kilopat Katılım 14 Aralık 2018 Mesajlar 166 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 5 Ocak 2022 #5 Size lazım olan ürün bu linkte.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 5 Ocak 2022 #6 O anakart vidası yok ise HDD vidalarını dene.