E EmreBlast Centipat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2019 #1 M. 2 slotundaki vidaya benzer içi boş olan şeyi tornavida ile SSD'min boyutuna getirdim fakat herhangi bir vida yoktu. Ben de direkt SSD'yi o vidamsı şeyle sabitledim. Eğik duruyor şu an kırılacakmışçasına. Ne yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda ki gibi vida çıkmıyor o şeyden. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2019
M. 2 slotundaki vidaya benzer içi boş olan şeyi tornavida ile SSD'min boyutuna getirdim fakat herhangi bir vida yoktu. Ben de direkt SSD'yi o vidamsı şeyle sabitledim. Eğik duruyor şu an kırılacakmışçasına. Ne yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda ki gibi vida çıkmıyor o şeyden.
furkan23235 Hectopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 352 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2019 #2 Anakartın kutusuna bak.
arslankaan99 Megapat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 203 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Freelancer 11 Aralık 2019 #3 Anakart kutusunda küçük bir poşetin içinde olması lazım M2 Screw yazar üstünde.