ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.232 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #1 SSD veya HDD modeli geil 500 gb Anakart Anakart: Gigabyte B450 m k Ekteki fotoğrafta ucunda döndürülen bir vida gibi bir şey var. Onu döndürdüm ama herhangi bir şey olmuyor. Anakartın arkasında da vida falan göremedim. Dosya Ekleri IMG_5542.jpeg 160,2 KB · Görüntüleme: 51 IMG_5543.jpeg 237 KB · Görüntüleme: 45
Ekteki fotoğrafta ucunda döndürülen bir vida gibi bir şey var. Onu döndürdüm ama herhangi bir şey olmuyor. Anakartın arkasında da vida falan göremedim.
Çözüm Burak Karabal 14 Nisan 2025 ubiiyy dedi: Evet klips gibi bir şey var ama zorlamak istemedim. Sonra uğraşmak istemiyorum kırarsam diye. Ekran kartını söksem mi acaba alan çok dar. Genişletmek için tıkla... Çıkartabilirsiniz. Bu arada M.2 SSD'deki mandal gibi şeyi çekmeniz gerekiyormuş.
ubiiyy dedi: Evet klips gibi bir şey var ama zorlamak istemedim. Sonra uğraşmak istemiyorum kırarsam diye. Ekran kartını söksem mi acaba alan çok dar. Genişletmek için tıkla... Çıkartabilirsiniz. Bu arada M.2 SSD'deki mandal gibi şeyi çekmeniz gerekiyormuş.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.935 Çözümler 53 14 Nisan 2025 #11 ubiiyy dedi: Sıkıntı yok hocam. Temizlemeyi denerim, olmasa da çok önemli değil. Zaten sistem değişeceğim. Drop sorununu çözsün yeterli benim için . Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Sıkıntı yok hocam. Temizlemeyi denerim, olmasa da çok önemli değil. Zaten sistem değişeceğim. Drop sorununu çözsün yeterli benim için . Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
KS KS ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.232 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #12 Burak Karabal dedi: Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu taktım, operasyon başarılı. Teşekkür ederim hocam her zamanki gibisin yine . Bu adama rozet verilmeli. Artı 0 Eksi
Burak Karabal dedi: Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu taktım, operasyon başarılı. Teşekkür ederim hocam her zamanki gibisin yine . Bu adama rozet verilmeli.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.935 Çözümler 53 14 Nisan 2025 #13 ubiiyy dedi: Soğutucuyu taktım, operasyon başarılı. Teşekkür ederim hocam her zamanki gibisin yine . Bu adama rozet verilmeli. Genişletmek için tıkla... Rozetleri alıyoruz da aktiflik bitince gidiyor işte . Rica ederim ben teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Soğutucuyu taktım, operasyon başarılı. Teşekkür ederim hocam her zamanki gibisin yine . Bu adama rozet verilmeli. Genişletmek için tıkla... Rozetleri alıyoruz da aktiflik bitince gidiyor işte . Rica ederim ben teşekkür ederim.